Η Πελώνη δεν καταλαβαίνει γιατί κατηγορείται για μερικά παλιά tweets

Η Πελώνη δεν καταλαβαίνει γιατί κατηγορείται για μερικά παλιά tweets
Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου από την την τελούσα χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου, Αριστοτελία Πελώνη, την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Την ώρα που στο twitter έχει στηθεί ένα πανηγύρι από τα παλαιότερα tweets της Αριστοτελίας Πελώνη στα οποία χρησιμοποιεί αιχμηρά σχόλια και αφήνει αιχμές κατά της ΝΔ και των σημερινών κυβερνητικών στελεχών και υπουργών της, η ίδια ερωτηθείς για το θέμα στην καθιερωμένη ενημέρωση επέλεξε να μη δώσει καμία ουσιαστική απάντηση.

Διαβάστε επίσης: Θέμα Πελώνη στη Νέα Δημοκρατία – Αναταραχή από την αποκάλυψη παλαιότερων tweet της κυβερνητικής εκπροσώπου

Όπως η ίδια σχολίασε δε βρίσκει το λόγο γιατί πρέπει να απολογηθεί για ορισμένα σχόλια που είχε γράψει πριν από δέκα χρόνια, με μια άλλη ιδιότητα. Η λεπτομέρεια βέβαια σε όλο αυτό είναι ότι η κυρία Πελώνη αποτελεί μέλος σήμερα της κυβέρνησης αυτής που κάποτε επέκρινε και συνεργάζεται με τα στελέχη αυτής.

«Για ποιο πράγμα εγκαλούμαι; Γιατί σχολίαζα πριν από δέκα χρόνια με διαφορετική ιδιότητα την επικαιρότητα; Ή γιατί δεν έσβησα τα tweet όπως έκαναν άλλα πρόσωπα που εισήλθαν στην πολιτική; Η πρακτική αυτή των τυμβωρύχων είναι φθηνή τακτική που δείχνει την αγωνία κάποιων». ανέφερε η κυρία Πελώνη η οποία αντιπαρήλθε το ερώτημα για το αν διατηρεί τις ίδιες απόψεις καθώς επίσης και για το αν υπάρχει ζήτημα αντικατάστασής της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter