Η ΠΛΑΙΣΙΟ Computers πρωτοστατεί στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα»

Η ΠΛΑΙΣΙΟ Computers πρωτοστατεί στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα»

Η ΠΛΑΙΣΙΟ Computers στηρίζει και συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα», που έχει ως στόχο την υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας με σύγχρονα ψηφιακά μέσα. Το πρόγραμμα χορηγεί σε 560.000 δικαιούχους, μαθητές και φοιτητές ηλικίας 4 – 24 ετών, επιταγή (voucher) ύψους 200€, η οποία μπορεί να εξαργυρωθεί για την απόκτηση desktop, laptop ή tablet.

Το ΠΛΑΙΣΙΟ, ως ο απόλυτος προορισμός τεχνολογίας αιχμής, αποτελεί την ιδανική επιλογή για την εξαργύρωση του voucher, καθώς διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων στα κορυφαία brands τεχνολογίας και εξουσιοδοτημένο service σε HP, Asus και Turbo-X. Παράλληλα, είναι η μόνη εταιρεία που αποδεδειγμένα προσφέρει άμεση παράδοση σε 24 ώρες, χάρη στις υποδομές της σε e-commerce και logistics. Αυτό άλλωστε αποδείχτηκε και καθ’ όλη τη διάρκεια των lockdowns, καθώς ανταποκρίθηκε με επιτυχία στα νέα δεδομένα που έφερε ο covid-19 καλύπτοντας το 90% του όγκου των παραγγελιών, με παράδοση εντός 2 ημερών.

Ο δικαιούχος μπορεί να εξαργυρώσει το voucher των 200€ μέσω του site Plaisio.gr, του τηλεφωνικού κέντρου (12 ώρες / 6 ημέρες την εβδομάδα) ή σε ένα από τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ. Με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξει ο δικαιούχος να πραγματοποιήσει την εξαργύρωση, θα έχει δίπλα του πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την αγορά έναν εξειδικευμένο συνεργάτη για την «Ψηφιακή Μέριμνα» για να του λύσει όλες τις απορίες και να εξυπηρετηθεί άμεσα. Μάλιστα, για όποιον επισκέπτεται ένα από τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ, υπάρχει ειδικό σημείο εξυπηρέτησης εκτός του καταστήματος για την ταχύτερη εξυπηρέτησή του.

Για την ΠΛΑΙΣΙΟ Computers, ο πυλώνας «εκπαίδευση» αποτελεί πεδίο ευαισθητοποίησης εδώ και πολλά χρόνια, και η συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα» έρχεται ως συνέχεια των ενεργειών που έχουν πραγματοποιηθεί και σχετίζονται με την εκπαίδευση. Ανάμεσα στις ενέργειες αυτές είναι η δωρεά tablet σε 87 σχολεία ακριτικών και δύσκολα προσβάσιμων περιοχών στην Ελλάδα, η δημιουργία της πρώτης STEM Library σε δημόσιο σχολείο της Αττικής και η δωρεά δεκάδων χιλιάδων σχολικών τσαντών σε δημοτικά και νηπιαγωγεία ολόκληρης της χώρας, μια ενέργεια που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2016.

Το πρόγραμμα Ψηφιακής Μέριμνας υλοποιείται υπό την αιγίδα των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Ψηφιακής Διακυβέρνησης & την Κοινωνία της Πληροφορίας.

Η συμμετοχή της ΠΛΑΙΣΙΟ Computers στο εν λόγω πρόγραμμα έρχεται να αναδείξει αλλά και να ενισχύσει μία από τις ισχυρές αξίες της εταιρείας, ότι το δικαίωμα στην εκπαίδευση πρέπει να είναι ίσο για όλους. Γι’ αυτό, αν είσαι δικαιούχος μπες εδώ ή κάλεσε στο 210 2895000, όπου εξειδικευμένοι συνεργάτες θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα. Διαφορετικά, επισκέψου ένα από τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter