Θεσσαλονίκη: Ψέκασαν το περιπολικό με πυροσβεστήρες για να γλιτώσουν τη σύλληψη

Θεσσαλονίκη: Ψέκασαν το περιπολικό με πυροσβεστήρες για να γλιτώσουν τη σύλληψη

Στην επεισοδιακή σύλληψη 29χρονου επίδοξου διαρρήκτη, προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς, μαζί με συνεργούς του, διέρρηξαν το πρωί του Σαββάτου καφετέρια στην περιοχή των Πεύκων και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 940 ευρώ, ενώ στη συνέχεια με αυτοκίνητο που είχε αφαιρεθεί από το Κορδελιού μετέβησαν στην περιοχή της Σταυρούπολης, όπου αποπειράθηκαν να διαρρήξουν περίπτερο.

Πριν τη σύλληψη, οι δράστες δε συμμορφώθηκαν σε σχετικά σήματα των αστυνομικών και στη συνέχεια προκάλεσαν φθορές στο υπηρεσιακό όχημα ρίχνοντας αφρό με πυροσβεστήρες και στη συνέχεια εμβολίζοντας τους με το αυτοκίνητο τους.

Μετά την πρόσκρουση, το κλεμμένο αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 29χρονος παρά την αντίσταση που προέβαλε, ενώ οι δύο συνεργάτες του, εξαφανίστηκαν.

Έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε στο εν λόγω όχημα, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και το χρηματικό ποσό των 940 ευρώ, που αποδόθηκε στην επιχείρηση από την οποία αφαιρέθηκε.

Πηγή: thestival.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter