Ινδιανάπολη: Πυροβολισμοί σε εγκαταστάσεις της FedEx – Τουλάχιστον 8 νεκροί (Video)

Ινδιανάπολη: Πυροβολισμοί σε εγκαταστάσεις της FedEx – Τουλάχιστον 8 νεκροί (Video)
Φωτογραφία αρχέιου

Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν την Πέμπτη το βράδυ σε γραφεία της εταιρείας ταχυμεταφορών FedEx στην Ινδιανάπολη των ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, από ένοπλο που άνοιξε πυρ και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Παράλληλα, τέσσερις άνθρωποι έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία, ένας από τους οποίους βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση με τραύματα από σφαίρα, ενώ τρεις άλλοι έχουν διάφορους τραυματισμούς.

Η Κουκ επεσήμανε ότι δύο ακόμη τραυματίες έλαβαν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο της επίθεσης και τους επετράπη να επιστρέψουν στο σπίτι τους, ενώ «πολλοί» άλλοι μετέβησαν μόνοι τους σε νοσοκομεία της περιοχής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία, άγνωστος άνοιξε πυρ μέσα στις εγκαταστάσεις της FedEx, στο κτίριο που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Ιντιάνα. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ινδιανάπολης δήλωσε ότι οι αρχές εκτιμούν ότι δεν υπάρχει πλέον ενεργή απειλή για την κοινότητα. «Έχουμε πολλούς ανθρώπους με τραύματα από σφαίρες».

Η αστυνομία ζήτησε από τους συγγενείς των εργαζομένων στη FedEx να μεταβούν στο ξενοδοχείο Holiday Inn.

Εκπρόσωπος της FedEx δήλωσε ότι η εταιρεία έχει ενημερωθεί για το περιστατικό. “Προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες και συνεργαζόμαστε με τις αρχές”, τόνισε.

Η αστυνομία της πολιτείας Ιντιάνα έγραψε στο Twitter ότι θα υπάρξει ανακοίνωση για το περιστατικό, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει πότε.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter