Καζάνι που βράζει το Μεσολόγγι: «Εγκληματική ενέργεια» το άνοιγμα των σχολείων λέει ο διοικητής του Νοσοκομείου

Καζάνι που βράζει το Μεσολόγγι: «Εγκληματική ενέργεια» το άνοιγμα των σχολείων λέει ο διοικητής του Νοσοκομείου
Φωτογραφία αρχείου

«Εγκληματική ενέργεια» χαρακτήρισε το άνοιγμα των σχολείων ο αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, Διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μεσολογγίου, Πάνος Παπαδόπουλος, και ζητά μέσω της δήλωσής του να ληφθεί άμεσα απόφαση για αναστολή της λειτουργίας τους, ενώ παράλληλα καλεί τους γονείς να κρατήσουν τα παιδιά στα σπίτια τους όπως αναφέρει ότι θα κάνει και ο ίδιος.

Παράλληλα ο Π. Παπαδόπουλος σημειώνει την αναγκαιότητα να ληφθούν υπόψη τα  επιδημιολογικά δεδομένα της ταχύτατης εξάπλωσης του κορονοϊού στην περιοχή και ζητά από τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο να στείλει εισήγηση στους αρμόδιου Υπουργούς για το κλείσιμο όλων των σχολείων.

Ολόκληρη η δήλωση:

«Από την θεσμική θέση που κατέχω καθώς και από αυτή του Δημοτικού συμβούλου αλλά και του γονέα μικρού παιδιού, δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι η επαναλειτουργία των σχολείων όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης από σήμερα 11/05/2021, χωρίς να λαμβάνονται στοιχειωδώς υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα και η ταχύτατη εξάπλωση της διασποράς στην κοινότητα της πανδημίας COVID-19 είναι επικώς απαράδεκτη και εγκληματική!

Σήμερα λοιπόν το Νοσοκομείο μας ξεπερνώντας τον εαυτό του και τις δυνάμεις που διαθέτει νοσηλεύει πλέον είκοσι εννέα (29) συμπολίτες μας, ασθενείς με COVID-19 και αναμένονται μέχρι το μεσημέρι δεκάδες θετικά κρούσματα!

Καλώ τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου – που πιθανότατα δεν το έχει πράξει – να αποστείλει ΑΜΕΣΑ εισήγηση – αποστολή προς τους αρμόδιους Υπουργούς για κλείσιμο όλων των σχολείων. Καλούνται οι αρμόδιοι Υπουργοί Υγείας, Παιδείας και Πολιτικής Προστασίας σήμερα να εκδώσουν τη σχετική  Κ.Υ.Α.

Τέλος καλώ τους γονείς με πλήρη ευθύνη όλων όσων δηλώνω να μην στείλουν τα παιδιά τους στα σχολεία. Εγώ πάντων δεν πρόκειται να το πράξω!

Υ.Γ. Στη διάθεση όλων των Πολιτικών, Δημοτικών, Περιφερειακών αρχών ακόμη και της εισαγγελίας».

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Π. Παπαδόπουλος είχε καταγγείλει ότι έξι με επτά ιερείς, αρνητές της μάσκας που προέτρεπαν τους πιστούς να μην τις φοράνε, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter