Κατάρ 2022: Κίνδυνος αναβολής του αγώνα Αλβανίας – Αγγλίας

Κατάρ 2022: Κίνδυνος αναβολής του αγώνα Αλβανίας – Αγγλίας

O αγώνας Αλβανίας – Αγγλίας την Κυριακή (28/3, 19:00) στα Τίρανα για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 βρίσκεται στον αέρα, καθώς όπως έγινε γνωστό η αστυνομία της γειτονικής χώρας δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των δύο εθνικών ομάδων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Αλβανίας, η αστυνομία της χώρας την ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί κάτι τέτοιο από τη τιγμή, που ναι μεν ο αγώνας θα γίνει χωρίς θεατές, από την άλλη όμως, τα καταστήματα και οι καφετέριες δίπλα στο γήπεδο θα είναι ανοικτά καθώς η Αλβανία δεν έχει lockdown. Και όπως υποστήριξε με δήλωση του ο αρχηγός της αστυνομίας, Ρέμπανι Γιάουπι, αυτό συμβαίνει διότι δεν επαρκούν οι δυνάμεις του για κάτι τέτοιο.

Από τη στιγμή που η ΠΟ Αλβανίας ενημέρωση την UEFA ξεκίνησαν επαφές μεταξύ της Ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, των δύο ομοσπονδιών, της αστυνομίας και της κυβέρνησης της Αλβανίας για να λυθεί το ζήτημα.

«Προσπαθούμε να λύσουμε το ζήτημα. Πρέπει να γίνει τις επόμενες ώρες πριν πετάξει η αποστολή της Αγγλίας για τα Τίρανα», υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομοσπονδίας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter