Καταγγελία για το θύμα του τροχαίου στη Γαύδο: «Έμεινε αβοήθητη για ώρες»

Καταγγελία για το θύμα του τροχαίου στη Γαύδο: «Έμεινε αβοήθητη για ώρες»

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της Γαύδου στα ΜΜΕ της Κρήτης αλλά και φίλων του θύματος του θανατηφόρου τροχαίου, η 27χρονη Κορίνα θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμη στη ζωή εάν δεν αργούσε χαρακτηριστικά η έλευση ιατρικής βοήθειας από τα Χανιά.

Χαρακτηριστικά σημειώνουν ότι το τροχαίο έγινε γύρω στις 3 τα ξημερώματα, με τους κατοίκους να μαθαίνουν τι συνέβη στις 6 το πρωί. Εν τέλει, παρά το γεγονός πως, σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι κάτοικοι του νησιού είχαν στείλει από νωρίς σήμα στην Κρήτη για παροχή βοήθειας, η ΕΜΑΚ ήρθε μαζί με το λιμενικό στη 1 το μεσημέρι, όταν, η 27χρονη είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή.

«Θα μπορούσε το λιμενικό να είναι εδώ στις 7.30 και να είχαν προσεγγίσει από τη θάλασσα, κάτι που δεν έγινε ποτέ», ανέφερε κάτοικος του νησιού στο Zarpa Radio 89,6.

Η άποψη του ιατροδικαστή

Ο Σταμάτης Μπελιβάνης, ο οποίος πραγματοποίησε την ιατροδικαστική εξέταση απορρίπτει την πιθανότητα η 27χρονη να έμεινε επί τόσες ώρες ζωντανή, καθώς όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του στο flashnews.gr:

«Έκανε κατάγματα στα πλευρά και ουσιαστικά προκάλεσαν ολικό πρόβλημα στον έναν πνεύμονα που πλέον δεν λειτουργούσε. Εκτός της αιμορραγίας είχαμε και μη λειτουργία του ενός πνεύμονα. Ο άλλος πνεύμονας που λειτουργούσε προσπαθούσε να καλύψει τις ανάγκες του ανθρώπου. Κατά συνέπεια ένας άνθρωπος με τέτοιες κακώσεις δεν μπορεί να ζήσει για περισσότερες από 2 έως 2,5 ώρες από τη στιγμή που συνέβη το ατύχημα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter