Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε 22χρονος στο «Σωτηρία» – «Καμπανάκι» από τη Μίνα Γκάγκα (Video)

Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε 22χρονος στο «Σωτηρία» – «Καμπανάκι» από τη Μίνα Γκάγκα (Video)

Ένας 22χρονος διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπως αποκάλυψε η διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Σωτηρία», Μίνα Γκάγκα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας: «Είναι πολύ σημαντικό να εμβολιαστούμε όλοι, χωρίς να φοβόμαστε».

Και συνέχισε, σχολιάζοντας την είδηση του θανάτου από κορονοϊό ενός γιατρού στην Κύπρο, που ήταν αντίθετος στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, σημείωσε πως  θα πρέπει να πειστούν όλοι ότι τα σκευάσματα είναι ασφαλή και πρέπει να εμβολιαστούν.

«Χθες στο “Σωτηρία” διασωληνώσαμε έναν 22χρονο. Ο ιός μπορεί να απειλήσει την ζωή οποιουδήποτε συνανθρώπου μας, που δεν είναι απαραίτητο να έχει κάποια ηλικία ή κάποια προβλήματα», είπε.

Πρόσθεσε ότι «οι εισαγωγές που έχουμε στο νοσοκομείο και στην ΜΕΘ το τελευταίο διάστημα είναι κυρίως μη εμβολιασμένοι έναντι του κορονοϊού».

Ακόμα, τόνισε: «Πρέπει να πείσουμε σε έναν ανοιχτό διάλογο για να λύσουμε όποιες απορίες. Παλαιότερα τα τηλεφωνήματα και τα ερωτήματα που δεχόμαστε στα social media ήταν για τα συμπτώματα του κορονοϊού και τα κρούσματα, ενώ τώρα μας ρωτούν κυρίως για τα εμβόλια και την ασφάλεια τους», και συνέχισε καυτηριάζοντας τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται ορισμένοι αρνητές και δεν κάνουν το εμβόλιο καθώς κάποιος της είπε: «από την ένεση θα μου βάλουν ένα microchip σε μέγεθος ρυζιού. Kαι του λέω “μα, πως θα περάσει από την ένεση σε μέγεθος ρυζιού;”».

Όσον αφορά τις παρενέργειες του εμβολίου η κ. Γκάγκα ανέφερε ότι «είναι διαφορετική η ανοσολογική αντίδραση του κάθε ανθρώπου. Είναι σημαντικό να κάνουμε τις δόσεις του εμβολίου και 15 ημέρες μετά είμαστε καλυμμένοι. Το εμβόλιο λειτουργεί».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter