Κυβερνητικό μπάχαλο και γαλάζια… αλληλοαδειάσματα

Κυβερνητικό μπάχαλο και γαλάζια… αλληλοαδειάσματα

Ένα -άνευ προηγουμένου- αλαλούμ επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στις τάξεις της κυβέρνησης, καθώς σημειώνεται το… ένα αυτογκόλ μετά το άλλο ελέω δηλώσεων κορυφαίων στελεχών αλλά και συμβούλων του πρωθυπουργού, με το Μαξίμου να… «τρέχει» για να συμμαζέψει τα «ασυμμάζευτα».

Πέραν της προσπάθειας κάλυψης, υπάρχουν και «βολές» προερχόμενες από τη «γαλάζια» πολυκατοικία, όπως για παράδειγμα η τοποθέτηση του Νικήτα Κακλαμάνη για τις δηλώσεις του Αλέξη Πατέλη περί… τεμπέληδων κατόχων διδακτορικού.

«Όλοι οι τεχνοκράτες, που ένας πρωθυπουργός τους τιμά με την εμπιστοσύνη τους, δεν μπορεί όταν κάνουν την πατάτα να λένε συγγνώμη και ότι δεν είναι πολιτικοί. Γιατί ο λογαριασμός πάει στον πρωθυπουργό. Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί», σημείωσε όλο νόημα ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Παράλληλα, το πρωί της Δευτέρας ο Άδωνης Γεωργιάδης μίλησε για το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού του υγειονομικού προσωπικού, λαμβάνοντας στη συνέχεια απάντηση από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Πλην του κ. Κικίλια, ήρθε και η σειρά της κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη η οποία επενέβη για να…αδειάσει τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων ο οποίος μίλησε για προνόμια στους εμβολιασμένους.

Όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα αναδεικνύουν την κατάσταση… πανικού στην οποία βρίσκεται η κυβέρνηση, με ορισμένα στελέχη να τρέχουν κρατώντας… πυροσβεστήρες στο χέρι ώστε να σβήσουν τις «φωτιές» και τις παρανοήσεις που προκάλεσαν οι συνάδελφοί τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter