Λαζάρου – Μπακογιάννη: Πώς την… «ψιλόκοψε» έτσι; (Video)

Λαζάρου – Μπακογιάννη: Πώς την… «ψιλόκοψε» έτσι; (Video)

Με τα… κρεμμυδάκια έκανε την Ντόρα Μπακογιάννη ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου.

«Δράση», για λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του, ανέλαβε η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία επιχείρησε να πείσει για την… υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών.

Σε κοινή τηλεοπτική τους εμφάνιση στον ΣΚΑΪ, ο διακεκριμένος σεφ άκουγε με πραότητα και σεβασμό την πολιτικό, εξηγώντας παράλληλα τα προβλήματα αλλά και την ανάγκη να επαναλειτουργήσει η εστίαση στους εσωτερικούς χώρους με τη βοήθεια μηχανημάτων.

Στη γενικότερη συζήτηση περί προνομίων, ο κ. Λαζάρου εξέφρασε τη διαφωνία του για το εάν θα έπρεπε να… απαγορευτεί η είσοδος σε μη εμβολιασμένους στα καταστήματα εστίασης.

«Το ερώτημα είναι ποιος θα τα πληρώσει αυτά τα μηχανήματα», είπε σε έντονο ύφος η Ντόρα Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Ήδη ο κορονοϊός έχει κοστίσει 40 δισεκατομμύρια για να στηριχθούν οι επιχειρήσεις».

Τι απάντησε ο Λαζάρου; Με απόλυτη πραότητα είπε αυτό που βλέπουμε όλοι και επισημαίνουμε από την πρώτη ώρα: «Βάζω ένα απλό ερώτημα: Στα λεωφορεία θα βάλουμε εισπράκτορα να ζητάει πιστοποιητικό εμβολιασμού για να μπει κάποιος μέσα;».

«Δεν μπορούμε να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Πρέπει να πείσουμε τον αρνητή να εμβολιαστεί», κατέληξε.

Οι αντιδράσεις της Ντόρας Μπακογιάννη ήταν ενδεικτικές της ενόχλησής της…

Ευτυχώς για εκείνη, οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ φρόντισαν να της πετάξουν «σωσίβιο» διακόπτοντας τη συζήτηση, χωρίς να της δώσουν ξανά τον λόγο να απαντήσει…

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter