Λιγνάδης: «Δεν γνωρίζω καν το πρόσωπο που λέει ότι το βίασα, ούτε τον Μαζωνάκη»

Λιγνάδης: «Δεν γνωρίζω καν το πρόσωπο που λέει ότι το βίασα, ούτε τον Μαζωνάκη»

Εξηγήσεις μέσα από τη φυλακή έδωσε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης αναφορικά με όσα έχει καταγγείλει σε βάρος του ο τρίτος μηνυτής, καθώς ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα για το αδίκημα του βιασμού. Πρόκειται για το πρόσωπο το οποίο είχε καταγγείλει ότι το 2018 ο γνωστός σκηνοθέτης τον κάλεσε σπίτι του τον νάρκωσε και στη συνέχεια τον βίασε, καθώς επίσης και ότι ο σκηνοθέτης του είχε επιδείξει πορνογραφικό με ανήλικα.

Ο μηνυτής περιέγραφε ίδιο μοτίβο δράσης του προφυλακισμένου σκηνοθέτη και ηθοποιού με αυτό που είχε περιγράψει και άλλος μηνυτής και είχε αποκαλύψει το Documento. Aυτό της νάρκωσης και του βιασμού.

«Κάποια στιγμή ο μηνυόμενος πήγε στην κουζίνα και επέστρεψε, φέρνοντας μου ένα επιπλέον ποτήρι ουίσκι, το οποίο λόγω της εντονότατης ψυχικής υπερδιέγερσης και αμηχανίας που ένιωθα, ήπια μονορούφι. Ξαφνικά ένιωσα το σώμα μου να πυρακτώνεται, το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι μου, θόλωσε η όραση μου και άρχισα να χάνω την αίσθηση του περιβάλλοντος. Σωριάστηκα λιπόθυμος στον καναπέ. Όταν ξύπνησα, δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει, βρέθηκα ξαπλωμένος στον καναπέ και γυμνός από τη μέση και κάτω…. Ζαλισμένος όπως ήμουν και χωρίς να έχω επανακτήσει πλήρως τον έλεγχο των αισθήσεων μου, τον ρώτησα «τι έγινε», τι μου έκανες;» κι αυτός με σαρκαστικό ύφος μου απάντησε «έλα τώρα που δε σ’ άρεσε»….. Ουρλιάζοντας του είπα «ρε π…., τι μου έκανες ρε κ….» και ταυτόχρονα με όση δύναμη είχα του έριξα ένα πολύ δυνατό χαστούκι. Ήμουν τόσο οργισμένος που παρά τη σωματική αδυναμία και την ζάλη που ένιωθα, όρμησα επάνω του για να τον χτυπήσω..» είχε καταθέσει χαρακτηριστικά.

Προηγουμένως ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης του είχε δείξει πορνογραφικό υλικό με ανήλικους.

«Με προσκάλεσε να καθίσουμε μπροστά στο υπολογιστή, άνοιξε έναν ηλεκτρονικό φάκελο και άρχισε να μου δείχνει πορνογραφικές φωτογραφίες με νεαρά αγόρια σε διάφορες ερωτικές περιπτύξεις με μεσήλικα πρωταγωνιστή, το οποίου δεν φαινόταν το πρόσωπο, και οι οποίες περιλάμβαναν στοματική και πρωκτική διείσδυση.

Ο μεσήλικας πρωταγωνιστής έφερε στη βάση των γεννητικών του οργάνων, γύρω από το πέος και κάτω από τους όρχεις, έναν μεταλλικό κρίκο. Στο πάτωμα, δίπλα στο τραπέζι, ήταν μία μεγάλη τσάντα. Την άνοιξε και άρχισε να βγάζει από μέσα και να μου επιδεικνύει διάφορα ερωτικά βοηθήματα κάθε είδους και μεγέθους. Μετά άνοιξε και μια άλλη, μικρότερη τσάντα, που επίσης ανασήκωσε από το πάτωμα και ανοίγοντάς την μου επέδειξε μία συσκευή με καλώδια, εξηγώντας μου, ότι είναι βοήθημα για ιδιαίτερα σκληρά σαδομαζοχιστικά «παιχνίδια»» είχε καταθέσει χαρακτηριστικά ο τρίτος μηνυτης.

Διαβάστε επίσης: Αίτημα για άρση απορρήτου επικοινωνιών στα social media του Λιγνάδη

Κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τους μηνυτές του ζητά ο Λιγνάδης – Έρευνα στα ψηφιακά αρχεία του ζητούν τα θύματα

Τρίτο θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη: «Με νάρκωσε και με βίασε»

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης αρνήθηκε τις καταγγελίες, ενώ παράλληλα ζήτησε την κατ αντιπαράσταση εξέταση του με το μηνυτή τον οποίο όπως λέει όχι μόνο δεν βίασε αλλά δεν γνωρίζει καν.

«Τον μηνυτή, όχι μόνο δεν τον βίασα, αλλά δεν τον γνωρίζω καν. Η μήνυση του αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας χωρίς κανένα αντικειμενικό στοιχείο που να επιβεβαιώνει όσα ψευδώς ισχυρίζεται, ενώ λόγω του μακρού χρόνου από τα καταγγελλόμενα δεν μπορεί να υπάρξει ιατροδικαστικός έλεγχος η τοξικολογική εξέταση η εξέταση DNA, παρά μόνο είναι ο λόγος του ενάντια στο λόγο μου» αναφέρει στις εξηγήσεις του ο Λιγνάδης.

Ο σκηνοθέτης υπογραμμίζει ακόμη πως η «μήνυση είναι φανταστικό σενάριο».

«Δεν υπάρχει κανένας μάρτυρας και κανένα στοιχείο έστω και για το αν υπήρξε απλή γνωριμία μεταξύ μας, κάτι που αποδεικνύει ότι η μήνυση του είναι ένα φανταστικό σενάριο, καθόσον σύμφωνα με αυτό ανάμεσα στην γνωριμία μας και τον υποτιθέμενο βιασμό του μεσολάβησαν κάποιες ημέρες, άρα θα ήταν αναμενόμενο και φυσιολογικό στο μεσοδιάστημα αυτόν έχει αναφέρει την γνωριμία μας και την Υποτιθέμενοι μετάβαση του στο διαμέρισμά μου ως σημαντικό γεγονός στο οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον, όπως επίσης θα ήταν αναμενόμενο να έχει αναφέρει και τον δήθεν ραντεβού που δήθεν δώσαμε για την επόμενη φορά» επισημαίνει.

Όσον αφορά την περιγραφή του σπιτιού του ο Δημήτρης Λιγνάδης υποστηρίζει ότι αυτό είχε παρουσιαστεί σε περιοδικό ενώ ισχυρίζεται πως η περιγραφή του μηνυτή έχει πολλά λανθασμένα σημεία όσον αφορά στους χώρους του σπιτιού που δεν ήταν στην φωτογράφιση του περιοδικού.

Δεν γνωρίζω τον Μαζωνάκη

Ο Λιγνάδης αρνείται επίσης και τους ισχυρισμούς του μηνυτή σε ότι αφορά το Γιώργο Μαζωνάκη.

«Τον αναγνώρισα αμέσως ως τον πασίγνωστο θεατρικό πρωταγωνιστή και κατευθυνόμενος προς το μέρος του, τον χαιρέτησα. Με ρώτησε αν τον γνωρίζω, του απάντησα, ότι μου είναι γνωστός από το θέατρο και τη τηλεόραση και του είπα, ότι έχουμε και κάποιους κοινούς γνωστούς αναφέροντάς του τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Μαζωνάκη, τον οποίον γνώριζα από το νυχτερινό κέντρο «ΝΟΤΕΣ», στο οποίο εργαζόμουν ως σερβιτόρος – μετρ, την εποχή που εμφανιζόταν εκεί. Έδειξε ευχάριστη έκπληξη για την κοινή μας γνωριμία, και με την αφορμή αυτή ξεκινήσαμε έναν φιλικό διάλογο. Μετά από λίγο μου πρότεινε να συνεχίσουμε τη κουβέντα μας στο σπίτι του, που βρισκόταν πολύ κοντά», είχε ισχυριστεί ο τρίτος μηνυτής.

Ωστόσο τις εξηγήσεις που έδωσε ο Λιγνάδης αρνείται οποιαδήποτε σχέση με το Μαζωνάκη.

«Ο μηνυτής την κατάθεση του ισχυρίζεται ότι είχα τάχα επαγγελματική συνεργασία με τον τραγουδιστή Γιώργο Μαζωνάκη, για την οποία δήθεν είχε ακούσει στην τηλεόραση. Αυτό είναι κάτι που προέβαλε πρώτη φορά κατά την κατάθεση του, καθώς στην μήνυση του τον είχε αναφέρει ότι ήταν κοινό μας γνωστό, τον οποίο γνωρίζει από την περίοδο που εργαζόταν ως σερβιτόρος – μέτρα σε ένα νυχτερινό μαγαζί διασκέδασης, όπου σύμφωνα με εκείνον εμφανιζόταν ο τραγουδιστής. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω προσωπικά το Γιώργο Μαζωνάκη και ουδέποτε συνεργάστηκα με επαγγελματικά. Υπήρξε όμως ένα δημοσίευμα που είχε ασκήσει κριτική για κάποιες καλλιτεχνικές επιλογές μου χαρακτηρίζοντας με σκωπτικά «Μαζωνάκη του θεάτρου», και προφανώς αυτό αποτέλεσε πηγή για την έμπνευση αυτού του μυθεύματος του μηνυτή περί σχέσεις μου με το Μαζωνάκη….» επισημαίνει στις εξηγήσεις του ο Λιγνάδης.

Σημειώνεται ότι ο σχετικός φάκελος βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αποφασίσει για το εαν θα ασκήσει νέα δίωξη εις βάρος του ηθοποιού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter