Λουκάκου: «Εκλαιγα πριν τον αγώνα για τον Ερικσεν»

Λουκάκου: «Εκλαιγα πριν τον αγώνα για τον Ερικσεν»

Ο προπονητής της Εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, μίλησε για τις στιγμές που αυτός και οι παίκτες του έζησαν στα αποδυτήρια για το περιστατικό με τον Έρικσεν. «Στα αποδυτήρια οι παίκτες έκλαιγαν. Ήταν πολύ λυπηρό. Είδαμε τα πάντα ζωντανά πέντε λεπτά πριν βγούμε στον αγωνιστικό χώρο για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Μπορείτε να φανταστείτε, το τελευταίο πράγμα που θέλαμε ήταν να μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο», είπε ο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με αντίπαλο την Ρωσία (3-0).

Το μεγάλο αστέρι της Εθνικής Βελγίου και συμπαίκτης του Ερικσεν στην Ιντερ, ο Ρομέλου Λουκάκου, μίλησε κι αυτός για τις ώρες αγωνίας και για το πως τις έζησε: «Εκλαιγα πριν τον αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος με την νίκη, αλλά ήταν πολύ δύσκολο για μένα να παίξω γιατί σκεπτόμουν τον Κρίστιαν Ερικσεν. Και του αφιερώνω αυτά τα δύο γκολ. Περνάμε πολύ χρόνο μαζί. Η σκέψη μου είναι στη γυναίκα και τα παιδιά του».

Οταν ο Λουκάκου σκόραρε το πρώτο γκολ του Βελγίου πήγε προς την κάμερα και φώναζε: «Κρις, Κρις, μείνε δυνατός, σε αγαπώ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter