Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βιγιαρεάλ στον τελικό του Europa League

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βιγιαρεάλ στον τελικό του Europa League

Ο αγγλικός «εμφύλιος» αποφεύχθηκε στο Europa league κι έτσι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βιγιαρεάλ θα είναι το ζευγάρι του τελικού στις 26 Μαίου στο Γκντανσκ της Πολωνίας

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε εύκολο έργο στη ρεβάνς της Ρώμης μετά την μεγάλη σε έκταση νίκη της επί της Ρόμα με 6-2 στο Ολντ Τράφορντ και πήρε άνετα το εισιτήριο για τον τελικό παρά το γεγονός ότι η Ρόμα πέτυχε νίκη γοήτρου με 3-2. Προηγήθηκε στο ημίχρονο με γκολ του Καβάνι στο 39’. Ο Ουρουγουανός είχε και δοκάρι στο 26’, Στο β’ μέρος η Ρόμα πίεσε για την ισοφάριση κι σε ένα εξάλεπτο έφερε τα πάνω κάτω. Ισοφάρισε με τον Ντζέκο στο 58’ και έκανε το 2-1 με τον Κριστάντε στο 60’, ενώ στο 62’ και στο 64’ έχασε δύο απίστευτες ευκαιρίες για το 3-1 με τους Μχιταριάν και Ντζέκο. Ετσι η Γιουνάιτεντ ξαναβγήκε μπροστά και ισοφάρισε πάλι με τον Καβάνι στο 69’ (2-2) και ουσιαστικά τελείωσε την υπόθεση πρόκριση. Το γκολ της νίκης για τους Ρωμαίους πέτυχε ο Ζαλένσκι στο 84’.

Στο Λονδίνο

Στο Εμιρειτς του Λονδίνου η Αρσεναλ ήθελε ένα γκολ για να ανατρέψει το 2-1 της Βιγιαρεάλ και στο 40’ είχε δοκάρι με τον Ομπαμεγιάνγκ αλλά μέχρι εκεί. Οι Ισπανοί είχαν τι ευκαιρίες για μια δεύτερη νίκη αλλά τελικά κράτησαν εύκολα το 0-0 και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter