Μάντσεστερ Σίτι–Τσέλσι: Ο Ματέου Λαόθ διαιτητής του τελικού

Μάντσεστερ Σίτι–Τσέλσι: Ο Ματέου Λαόθ διαιτητής του τελικού

Ο Ισπανός Αντόνιο Ματέου Λαόθ ορίστηκε από την UEFA να σφυρίξει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι (29/5). Ο 44χρονος γεννημένος στη Βαλένθια διαιτητής θα διευθύνει για πρώτη φορά στην καριέρα του ευρωπαϊκό τελικό. Ηταν 4ος στον τελικό Λίβερπουλ-Τότεναμ το 2019, ενώ στο ενεργητικό του έχει έναν τελικό Κόπα Ντελ Ρέι (2014) κι έναν ισπανικού Σούπερ Καπ (2012).

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε, ενώ ο Video Assistant Referee του μεγάλου τελικού θα είναι ο Αλεσάντρο Ερνάντεθ Ερνάντεθ, με βοηθούς τους Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα και Λόπεθ ντε Σεραίν.

Στην τρέχουσα σεζόν ο Ματέου Λαόθ έχει σφυρίξει πέντε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ, έναν εκτός ομίλων, αυτόν της Μπάγερν κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν (2-3) για τα προημιτελικά της λαμπερής διοργάνωσης. Φέτος σφύριξε και τα μεγάλα ντέρμπι Ρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης στη La Liga.

Τρεις ημέρες νωρίτερα, τον τελικό του Γκντανσκ για το Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ θα διευθύνει ο Γάλλος Κλεμέν Τιρπέν, ενώ 4ος θα είναι ο Σλοβένος, Ζλάβκο Βίντσιτς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter