ΜέΡΑ25 για διαρροή πρακτικών: Το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της κυβερνητικής αξιοπιστίας

ΜέΡΑ25 για διαρροή πρακτικών: Το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της κυβερνητικής αξιοπιστίας

Σφοδρή αντίδραση ασκήθηκε και από το ΜέΡΑ25 μετά τη διαρροή μέρους των πρακτικών της επιτροπής λοιμωξιολόγων στον Τύπο και την αποκάλυψη του ρόλου που διαδραμάτισε η κυβέρνηση στις αποφάσεις τους.

Το ΜέΡΑ25 χαρακτηρίζει ως «τελευταίο καρφί στο φέτερο της κυβερνητικής αξιοπιστίας» τα όσα αναφέρουν τα πρακτικά, σημειώνοντας παράλληλα πως η ιστορία θα καταγράψει ως «μακάβριο σήριαλ ανευθυνότητας, αδιαφάνειας, διαφθοράς και απάθειας» τον τρόπο με τον οποίον διαχειρίστηκε την πανδημία η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η διαρροή μέρους των πρακτικών της επιτροπής Ειδικών και όσα αυτά αποκαλύπτουν για την εργαλειοποίηση της επιτροπής από την κυβέρνηση, ήταν το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της κυβερνητικής αξιοπιστίας.

Η Ιστορία θα καταγράψει τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη σαν ένα μακάβριο σήριαλ ανευθυνότητας, αδιαφάνειας, διαφθοράς και απάθειας. Οι «συμπολίτες» που επικοινωνιακά επικαλείτο στα (λησμονημένα πια) διαγγέλματα ο Πρωθυπουργός, δεν άξιζαν κάτι τέτοιο.

Αξίζουν, αξίζουμε, διαφάνεια, καταλογισμό, επάρκεια, και ανιδιοτέλεια όταν αντιμετωπίζουμε τόσο υπεράνθρωπες προκλήσεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter