Μίλησε και η Άννα Μισέλ για τα self-test της Siemens!

Μίλησε και η Άννα Μισέλ για τα self-test της Siemens!

Εννοείται χωρίς να πει το όνομα της εταιρείας αφού είναι το κόκκινο πανί… και στο σπίτι του κρεμασμένου…
Λέμε εμείς τώρα…

Έτσι λοιπόν εμφανίστηκε στο OPEN η ευρωβουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας και βαφτισιμιά του τέως βασιλιά και χρησιμοποίησε όλα τα όπλα της ρητορικής της γαλάζιας παράταξης.

Η ερώτηση βέβαια ήταν για τα «φωτογραφικά» καμώματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη ώστε τα 10 εκατομμύρια self-test για τον κορονοϊό να πάνε στη Siemens…

Εκεί λοιπόν εννοείται πως δεν είπε τίποτα, αφού τόσο καλά τα κάνει η ΝΔ.

Εννοείται πως απέφυγε να απαντήσει και αν πεθαίνουν άνθρωποι εκτός ΜΕΘ.

«Αντιπολίτευση της ανευθυνότητας και της υποκρισίας» ήταν το σχόλιο της Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου που δεν είδε καμία αστοχία της κυβέρνησης.

Αντίθετα για την ευρωβουλευτίνα της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ χύνει «κροκοδείλια δάκρυα» με την υπερασπιστική γραμμή πως η Αξιωματική Αντιπολίτευση καλεί σε διαδηλώσεις.

Κατηγόρησε μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ πως… τίποτα δεν του αρέσει, ούτε η αστυνομοκρατία(!!!).

«Είναι η αντιπολίτευση του μηδενισμού της μιζέριας και της καταστροφολογίας, αυτό έκαναν πάντα, αυτό κάνουν και με τα τεστ, αυτό έκαναν και στην τηλεκπαίδευση», είπε με στόμφο η κυρία Ασημακοπούλου και θεώρησε πως απάντησε (βίντεο από 3′:25″).

Το ότι χτύπησαν πολίτες στη Νέα Σμύρνη (και όχι μόνον), το ότι στοιβάζονται στα λεωφορεία και τα ΜΜΜ, το ότι έως σήμερα δεν έκαναν τεστ, το ότι δεν έφτιαξαν ΜΕΘ, το ότι δεν ενισχύθηκαν με γιατρούς, το ότι έχουν πεθάνει πάνω από 7.000 συμπολίτες μας, το ότι μένει κλειστή η οικονομία με lockdown και άνοιξε-κλείσε που αποδείχθηκαν μάταια, το ότι άνοιξαν πέρσι τα σύνορα… όλα αυτά δεν υπήρχαν για την κυρία Ασημακοπούλου…

Και η στρουθοκάμηλος το ίδιο κάνει!

Ή τραβάς τα μαλλιά σου, η γελάς…

Διαβάστε επίσης: Self test: Σιγή ιχθύος από την κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά τον σάλο για τον… τριήμερο διαγωνισμό

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter