Μίνι ή δίπορτο; Με καταψύκτη ή χωρίς; Βρες το ιδανικό ψυγείο για την κουζίνα σου!

Μίνι ή δίπορτο; Με καταψύκτη ή χωρίς; Βρες το ιδανικό ψυγείο για την κουζίνα σου!

Το ψυγείο αποτελεί τον υπέρτατο «στρατιώτη» του νοικοκυριού. Ναι, ναι, όπως το διαβάζεις -στρατιώτης! Πρόκειται για μία συσκευή που λειτουργεί 24/7, μέρα και νύχτα χωρίς να «ξεκουράζεται» ούτε δευτερόλεπτο, προκειμένου να διατηρεί τα τρόφιμά σου φρέσκα και οτιδήποτε τοποθετείς στο εσωτερικό της από δροσερό έως παγωμένο. Όπως αντιλαμβάνεσαι, η επιλογή του κατάλληλου ψυγείου δεν είναι παίξε-γέλασε. Εμείς κάνουμε το… χρέος μας, συγκεντρώνοντας και προτείνοντάς σου ψυγεία για όλα τα γούστα και τις ανάγκες. Εσύ δεν έχεις παρά να αποφασίσεις.

Siemens KD56NPI20 Δίπορτο

Το δίπορτο ψυγείο KD56NPI20 της Siemens έρχεται με άκρως εντυπωσιακή χωρητικότητα 507 λίτρων, ανταποκρινόμενο έτσι στις αυξημένες ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Είναι Full No Frost για να ξεχάσεις μια για πάντα τι πάει να πει απόψυξη και ενεργειακής κλάσης Α+ για οικονομική λειτουργία. Ενσωματώνει δε τεχνολογία MultiAirFlow, διανέμοντας ισόποσα τον αέρα στο εσωτερικό του και διατηρώντας κατ’ επέκταση τα τρόφιμα ολόφρεσκα σε όποιο ράφι κι αν βρίσκονται. Το συρτάρι hyperFresh 0ο C με έλεγχο θερμοκρασίας προσφέρει τις τέλειες συνθήκες για τη συντήρηση κρέατος και ψαριού με τις σχετικές ρυθμίσεις να γίνονται από το LCD πάνελ στην πρόσοψή του.

Smeg FAB10LOR2 Μίνι

Το ρετρό design συναντά τις μοντέρνες λειτουργίες στο FAB10LOR2, ένα μίνι ψυγείο που φέρει την υπογραφή της Smeg. Σε χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα, θεωρητικά χωρά παντού όμως να είσαι σίγουρος πως το τελευταίο που θα θες να κάνεις με δαύτο, θα είναι να το κρύψεις -πίστεψέ μας, θα μετατραπεί στην ατραξιόν του χώρου σου. Διαθέτει χωρητικότητα 118 λίτρων, δύο θήκες στην πόρτα του και τρία προσαρμόσιμα ράφια καθώς επίσης και φωτισμό LED. Είναι ενεργειακής κλάσης Α++ αποτελώντας μία εξαιρετικά οικονομική λύση σε βάθος χρόνου με το μοτέρ του να φτάνει τα 37 dB, προσφέροντας έτσι αθόρυβη λειτουργία.

Candy CMGN6204W Ψυγειοκαταψύκτης

Με συνολική χωρητικότητα 377 λίτρα, ο ψυγειοκαταψύκτης CMGN6204W της Candy αποτελεί εξαιρετική πρόταση για κάθε οικογένεια. Με τέσσερα ρυθμιζόμενα ράφια, δύο συρτάρια (συν τρία ακόμα στην κατάψυξη), αυγοθήκη και θήκη για μπουκάλια, θα χωρέσει κάθε λογής τρόφιμο, σκεύος και αντικείμενο. Έρχεται με αποτελεσματικό LED φωτισμό ο οποίος θα σου επιτρέψει να βρεις ό,τι ψάχνεις εύκολα και γρήγορα χωρίς να κρατάς για ώρα την πόρτα ανοιχτή. Παράλληλα, η ενεργειακή κλάση Α++ εγγυάται ότι η επιβάρυνση στον λογαριασμό του ηλεκτρικού θα είναι η ελάχιστη δυνατή.

Pitsos PKNT55N1FA Δίπορτο

Μία από τις πλέον πρακτικές και έξυπνες λύσεις για την κουζίνα σου, το δίπορτο ψυγείο της Pitsos προσφέρει μεικτή χωρητικότητα 485 λίτρα (453 λίτρα καθαρής χωρητικότητας, 335 λίτρα στη συντήρηση και 118 λίτρα στην κατάψυξη) για να αποθηκεύσεις… τα πάντα. Σε αυτό βοηθούν τα ράφια VarioZone από γυαλί ασφαλείας, τρία εκ των οποίων αλλάζουν θέση ώστε να χωρέσεις στο ψυγείο κάθε συσκευασία, ακόμα και τις πλέον XL! Η θερμοκρασία σε συντήρηση και κατάψυξη ρυθμίζεται ξεχωριστά ενώ το μεγάλο συρτάρι ExtraFresh προσφέρει μέχρι και ρυθμιστή υγρασίας για τα λαχανικά σου.

Samsung RF23M8090SG/EF Plus Ντουλάπα

Ό,τι πιο massive μπορείς να βάλεις στην κουζίνα σου, το ψυγείο ντουλάπα RF23M8090SG/EF Plus θα καλύψει και τους πλέον απαιτητικούς. Είναι Full No Frost ώστε να μην ασχοληθείς ποτέ με την απόψυξή του. Η Samsung έχει χρησιμοποιήσει τεχνολογία Twin Cooling Plus απομονώνοντας την ψύξη των δύο θαλάμων για ακόμα καλύτερη απόδοση. Το συρτάρι FlexZone θα σου επιτρέψει να επιλέξεις μεταξύ τεσσάρων τρόπων αποθήκευσης, ρυθμίζοντάς το ανάλογα με το περιεχόμενό του, ενώ το ράφι Slide & Fold διπλώνει, απελευθερώνοντας ακόμα περισσότερο χώρο. Χάρη στην εξωτερική παροχή νερού, τέλος, θα γεμίσεις το ποτήρι σου χωρίς καν να ανοίξεις την πόρτα!

Gorenje ORB153RD Μονόπορτο

Κλασικός σχεδιασμός με κόκκινο χρώμα που… βγάζει μάτι. Το ORB153RD της Gorenje θα κλέψει τις εντυπώσεις στην κουζίνα σου, φροντίζοντας παράλληλα να διατηρήσει τα τρόφιμά σου ολόφρεσκα και γεμάτα θρεπτικά συστατικά. Το σύστημα Dynamic Cooling ενισχύει ακόμα περισσότερο την ψύξη, τη στιγμή που ο LED φωτισμός θα σου επιτρέψει να βρεις άμεσα ό,τι κι αν ψάχνεις. Η ενεργειακή κλάση Α++ εγγυάται ότι ο λογαριασμός του ηλεκτρικού σου θα παραμείνει σε γενικές γραμμές ανεπηρέαστος από τη λειτουργία του ψυγείου με τη χωρητικότητα των 260 λίτρων (254 λίτρα καθαρά) να επαρκεί για τις ανάγκες μίας τυπικής οικογένειας.

Hisense RT267D4AW1 Δίπορτο

Κομψό, πρακτικό και ευέλικτο, το δίπορτο ψυγείο RT267D4AW1 της Hisense θα βρει τη θέση του σε οποιαδήποτε κουζίνα. Είναι ενεργειακής κλάσης Α+ για ‘σένα που δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στην κατανάλωση των συσκευών σου, ενώ χάρη στο αθόρυβο μοτέρ του (επίπεδα θορύβου που δεν ξεπερνούν τα 40 dB) θα αναλάβει τη συντήρηση των τροφίμων σου όσο πιο διακριτικά γίνεται. Έχει δυνατότητα διατήρησης της ψύξης ακόμα και για 23 ώρες σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ενώ έρχεται με ειδικό συρτάρι ελεγχόμενης συντήρησης ώστε τα λαχανικά σου να παραμένουν φρέσκα για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Eskimo ES 9453 Μίνι

Αν αναζητάς μία συμπαγή και ευέλικτη πρόταση, το Eskimo ES 9453 είναι ιδανικό. Κατάλληλο για φοιτητές, γραφεία, μπαρ και γενικώς μικρούς χώρους και νοικοκυριά με μικρές απαιτήσεις, διαθέτει χωρητικότητα 120 λίτρων, εκμεταλλευόμενο άριστα τον χώρο που καταλαμβάνει. Η ενεργειακή απόδοση Α+ του χαρίζει οικονομική λειτουργία  ενώ η δυνατότητα αλλαγής φοράς της πόρτας του προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία. Σε λευκό, διαχρονικό χρώμα, έρχεται με αντιβακτηριδιακή προστασία έτσι ώστε το εσωτερικό του με τα τρία ράφια, τον καταψύκτη 13 λίτρων και το συρτάρι να διατηρείται υγιεινό.

Samsung RB33N340NSA/EF Ψυγειοκαταψύκτης

Μία μοντέρνα και οικονομική πρόταση για την κουζίνα σου, ο ψυγειοκαταψύκτης της Samsung έρχεται σε inox χρώμα που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τον κομψό σχεδιασμό του. Στην πρόσοψή του ξεχωρίζει το ηλεκτρονικό πάνελ αφής, μέσω του οποίου θα προσαρμόσεις τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του πιο απλά από ποτέ. Το δε συρτάρι CoolSelect Duo ρυθμίζεται αναλόγως, προκειμένου να συντηρήσει όσο το δυνατόν καλύτερα λαχανικά, κρέας και θαλασσινά. Το σύστημα All-Around Cooling διαχέει τον αέρα ομοιόμορφα ενώ η ενεργειακή κλάση Α+++ εξασφαλίζει την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας 24/7.

Candy CHSBSV 5172X Ντουλάπα

Για ‘σένα που θες κάτι μεγαλύτερο για την κουζίνα σου προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της οικογένειάς σου, το ψυγείο ντουλάπα CHSBSV 5172X της Candy είναι ό,τι πρέπει. Με καθαρή χωρητικότητα 436 λίτρα (291 λίτρα στη συντήρηση και 145 λίτρα στην κατάψυξη), θα σου επιτρέψει να συντηρήσεις τα τρόφιμα του μήνα, τη στιγμή που η τεχνολογία No Frost θα σε απαλλάξει από τον βραχνά της απόψυξης. Διαθέτει από πέντε ράφια στο κάθε τμήμα του καθώς επίσης και LED φωτισμό που θα σου επιτρέψει να βρεις άμεσα ό,τι κι αν ψάχνεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter