Μακελειό στην Καλιφόρνια: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους και ένα παιδί, μετά από πυροβολισμούς

Μακελειό στην Καλιφόρνια: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους και ένα παιδί, μετά από πυροβολισμούς

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους ένα παιδί και ένας ακόμα τραυματόστηκε σε μακελειό που  σημειώθηκε στην Καλιφόρνια, νότια του Λος Άντζελες, όταν άγνωστος άνοιξε πυρ μέσα σε συγκρότημα με επιχειρήσεις.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες ήταν αμέσως διαθέσιμες για τα θύματα ή το πιθανό κίνητρο για το μακελειό.

Η αστυνομία της Όραντζ ανέφερε μέσω Facebook ότι μέλη της έφθασαν στις 17:30 (τοπική ώρα) σε σημείο όπου είχε αναφερθεί πως «ακούγονταν πυρά» και «εντόπισε αρκετά θύματα επιτόπου, ανάμεσά τους αποθανόντες».

Κατά την ίδια πηγή, σημειώθηκε ανταλλαγή πυρών «στην οποία ενεπλάκη αστυνομικός», η κατάσταση «σταθεροποιήθηκε» και δεν θεωρείται πλέον πως υπάρχει απειλή για τους πολίτες.

Ο δράστης της επίθεσης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άγνωστη κατάσταση.

Σύμφωνα με τον KNBC-TV, το συμβάν σημειώθηκε σε κτιριακό συγκρότημα όπου λειτουργούν εμπορικές επιχειρήσεις στην Όραντζ, πόλη που απέχει περίπου 30 μίλια (48 χιλιόμετρα) νοτιοανατολικά από το κέντρο του Λος Άντζελες.

Πρόκειται για το τρίτο μακελειό που σημειώνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσα σε δύο εβδομάδες, μετά από το μακελειό σε τρία ιαματικά λουτρά της Ατλάντα που σκοτώθηκαν οκτώ άτομα, συμπεριλαμβανομένων έξι γυναικών Ασιατικής καταγωγής, και σε ένα σούπερ μάρκετ όπου σκοτώθηκαν δέκα άτομα.

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter