Μαρσέιγ: Καζάνι που βράζει, παραιτήθηκε ο Βίλας Μπόας

Μαρσέιγ: Καζάνι που βράζει, παραιτήθηκε ο Βίλας Μπόας

Λίγα 24ωρα μετά τα σοβαρά επεισόδια στο προπονητικό κέντρο της Μαρσέιγ που προκάλεσαν οργισμένοι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας διαμαρτυρόμενοι για την κακή πορεία της, και που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Άλβαρο Γκονζάλεθ, ο Βίλας Μπόας παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραιτήθηκε γιατί έμαθε, από τις …εφημερίδες, την μεταγραφή του Ολιβιέ Εντσάμ, παρότι ο ίδιος ήταν αντίθετος και πρόσφατα μάλιστα την είχε απορρίψει!

«Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε χθες με την άφιξη ενός νέου παίκτη. Ήταν μία απόφαση που δεν ελήφθη από εμένα, εγώ την έμαθα σήμερα από τον Τύπο. Είναι ένας παίκτης για τον οποίο είχα πει όχι. Δεν ήταν στη λίστα μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό…

Υπέβαλα την παραίτησή μου στη διοίκηση, γιατί δεν είμαι σύμφωνος με την πολιτική στο αθλητικό κομμάτι. Δεν έχω λάβει ακόμη απάντηση από τη διοίκηση. Δεν θέλω χρήματα από τη Μαρσέιγ, θέλω μόνο να φύγω!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής.

Πάντως ο Μπόας που ανέλαβε την ευθύνη για τις 4 σερί ήττες της ομάδας του, δεν απέκλεισε να είναι στον πάγκο στο ματς με τη Λανς, την Τετάρτη, αφού ο πρόεδρος του ζήτησε λίγο χρόνο για να βρεθεί αντικαταστάτης του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter