Μεγάλα προβλήματα στην Κηφισίας λόγω της χιονόπτωσης

Μεγάλα προβλήματα στην Κηφισίας λόγω της χιονόπτωσης
×éïíüðôùóç óôçí ÊçöéóéÜ, ôçí ÄåõôÝñá 15 Öåâñïõáñßïõ 2021. (EUROKINISSI/KLODIAN LATO)

Μεγάλη είναι η κίνηση το πρωί της Δευτέρας που παρατηρείται στην λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος της Κηφισιάς, όπως και συνολικά στον δήμο Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας εξαιτίας της χιονόπτωσης στα Βόρεια Προάστια. 

Αυξημένη είναι επίσης η κίνηση που παρατηρείται από τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, καθώς έπειτα από εντολή της ΕΛ.ΑΣ., η λεωφόρος Κηφισού έκλεισε από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη (Κηφισιά) μέχρι τη Λαμία.

Επίσης, στην Αττική, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την αστυνομία, ώρα 07.20, τα αυτοκίνητα κινούνται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στην Παλαιά εθνική οδό Αθήνας- Θήβας, από τον κόμβο Βιλίων μέχρι τα Βίλια και στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου, από το Νεκροταφείο προς τον Υμηττό.

Παραμένει κλειστή η κυκλοφορία στους παρακάτω δρόμους: Λ. Πάρνηθος, από το ύψος της αίθουσας δεξιώσεων Ermitaz Hall, ρεύμα κυκλοφορίας προς καζίνο, Λ. Φυλής, στο ύψος της ταβέρνας «το Χρυσό βαρέλι» ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια. Λ. Διονύσου από το ύψος του Γηπέδου Διονύσου, μέχρι το Πάρκο Ανατολής.

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στον ΗΣΑΠ

Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν νωρίτερα στον ΗΣΑΠ και προκλήθηκαν από την κακοκαιρία «Μήδεια», καθώς ήταν κλειστό το τμήμα από Ειρήνη μέχρι Κηφισιά λόγω χιονόπτωσης.

Τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά στο τμήμα Ειρήνη – Πειραιάς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter