Με γκολ του Λάζαρου στο 93’, ο Ατρόμητος πήρε βαθμό από τον ΟΦΗ

Με γκολ του Λάζαρου στο 93’, ο Ατρόμητος πήρε βαθμό από τον ΟΦΗ

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με γκολ στις καθυστερήσεις ισοφάρισε για τον Ατρόμητο το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ (1-1), ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με τους Περιστεριώτες να απειλούν με τους Γιακουμάκη (15’), Γκαλβάο (16’), αλλά ο Βάτερμαν απέκρουσε και στις δύο φάσεις.

Ο ΟΦΗ έχασε την πρώτη του κλασική ευκαιρία στο 52’ με τον Διαμαντή και στο 67’ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Σάλομον. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Ντε Γκούζμαν (1-0). Και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν μία υπερπολύτιμη νίκη, ήρθε ο Χριστοδουλόπουλος να ισοφαρίσει με κεφαλιά. «Πίεση δεν έχω εγώ, η πίεση βγαίνει στην ομάδα εξαιτίας των αποτελεσμάτων που έρχονται. Αν είχαμε σκοράρει πρώτοι, θα μπορούσε να είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Tα παιδιά έδωσαν τα πάντα μέσα στο γήπεδο», δήλωσε ο προπονητής του Ατρόμητου Σάββας Παντελίδης.

Ο Φ. Φωτιάς έδειξε κίτρινη κάρτα στους Διαματή, Ντε Γκούζμαν, Μαυρομμάτη, Σάλομον, Μουνίθ.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης (87′ Βαφέας), Βούρος, Διαμαντής, Κοροβέσης (61′ Στάρτζεον), Μεγιάδο, Σακόρ, Ντε Γκούζμαν, Σαρδινέρο (72′ Γρίβας), Σολίς (61′ Ουές), Γιάννου (60′ Λυμπεράκης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο (78′ Τομάσεβιτς), Σάλομον, Νάτσος (71′ Χριστοδουλόπουλος), Ούμπιδες (84′ Ραμπέγιο), Μουνίθ (84′ Εντομβόγι), Γιακουμάκης (71′ Κωτσόπουλος), Μανούσος.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter