«Με εντολή του κυρίου Πρωθυπουργού»…

«Με εντολή του κυρίου Πρωθυπουργού»…

Όλα τα «καλά» με εντολή του πρωθυπουργού…

Εννοείται πως για όλα τα κακώς κείμενα και τα άσχημα δεν ευθύνεται κανείς. Με λίγα λόγια είναι ορφανά.

Πόσες φορές ακούσαμε πως μια εντολή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη λύνει όλα τα προβλήματα; Μέσα στο κυβερνητικό παιχνίδι είναι και η εντολή του Μωυσή που γιατρεύει πάσα νόσο…

Βέβαια, πάντα είναι επιλεκτική, έρχεται συχνά κατόπιν εορτής και εννοείται επιλεκτικά προς τέρψιν των τηλεοπτικών θεατών και των πολιτών μέσω της προπαγάνδας.

Τώρα το ξεπέρασαν…

Γιατί αν αλλού υπάρχει πατρότητα (και μητρότητα να μην μας πείτε τίποτα ρατσιστές), απόκτησε «κυβερνητική αίγλη» και ο εμβολιασμός.

Έως τώρα ξέραμε πως τα πρόστιμα του ΚΟΚ τα κόβει η Τροχαία, τη φορολογία την αποφασίζουν οι ΔΥΟ, τα επιδόματα τα δίνουν τα αντίστοιχα υπουργεία και πάει λέγοντας…

Όλα αυτά τα συχνά δυσάρεστα ανήκουν σε άλλους!

Αλλά τα ευχάριστα, όπως ο εμβολιασμός ανήκει στην κυβέρνηση… συνολικά…

Μπορεί τον εμβολιασμό να τον αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία έδωσε τα αντίστοιχα κονδύλια, αλλά μάθαμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του μας εμβολιάζει…

Πώς το προλαβαίνουν ανάμεσα σε τένις και Πάρνηθα, ένας Θεός ξέρει!

Ούτε το Υπουργείο Υγείας, ούτε το ΕΣΥ…

Έτσι το ηλεκτρονικό μήνυμα που έρχεται σε όσους πρόκειται να εμβολιαστούν φτάνει με αποστολέα «Ελληνική Κυβέρνηση»…


Με ξένα κόλλυβα, θα έλεγε ο λαός, με ΕΣΥ σε κατάρρευση, με γιατρούς και προσωπικό στα όρια της νευρικής κρίσης και βέβαια με θύματα.

Έτσι λοιπόν, αφού το θέλει η κυβέρνηση, της προτείνουμε να στέλνει και τις κατασχέσεις με την ένδειξη «Ελληνική Κυβέρνηση», όπως και τα πρόστιμα αλλά και τη φορολογία.
Τι υπουργείο Οικονομικών και τέτοια…

Για να μην πάμε πιο μακριά και αποδώσουμε και τους θανάτους εκτός ΜΕΘ, επίσης στην ελληνική κυβέρνηση που δεν έκανε τίποτα για να τα ενισχύσει.

Αλλά και με εντολή του πρωθυπουργού σας παίρνουμε το σπίτι για το καλό σας…

Τι όχι;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter