Με το δεξί η Εθνική μας στα προκριματικά του Μουντιάλ, 1-1 με την Ισπανία

Με το δεξί η Εθνική μας στα προκριματικά του Μουντιάλ, 1-1 με την Ισπανία

Ο Ινίγκο Μαρτίνεθ πρόσφερε ένα πέναλτι δώρο στην Εθνική μας Ομάδα, ο Τάσος Μπακασέτας το μετέτρεψε σε γκολ και η «γαλανόλευκη» μπήκε με το δεξί στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, αποσπώντας ισοπαλία από την Ισπανία στη Γρανάδα (1-1).

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα του και απείλησαν για πρώτη φορά στο 2’ με την κεφαλιά του Ολμο να φεύγει πάνω από την εστία του Βλαχοδήμου.

Στο 14’ ο Κόκε βρέθηκε σε θέση βολής από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Τζαβέλας έβαλε το σώμα του και η μπάλα έφυγε κόρνερ.

Η Εθνική μας έπαιζε φουλ άμυνα και οι διεθνείς προσπαθούσαν να κλείσουν τους διαδρόμους προς την περιοχή τους. Οι Ισπανοί είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους και το γκολ ήταν θέμα χρόνου. Στο 32’ ο Ολμο είχε δοκάρι και στο επόμενο λεπτό ο Μοράτα σκόραρε. Ο Κόκε του «σέρβιρε» την μπάλα, ο 29χρονος φορ την κατέβασε άψογα μέσα στην περιοχή του Βλαχοδήμου και με σουτ τον εκτέλεσε (1-0).

Η ελληνική ομάδα στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιούργησε ούτε μία… υποψία φάσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μοράτα αστόχησε στο 49’ και στο 55’ η Εθνική μας κέρδισε πέναλτι σε μία ανύποπτη φάση όταν ο Μαρτίνεθ, χωρίς να πιέζεται, ανέτρεψε τον Μασούρα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Μπακασέτας στο 57’ (1-1) αξιοποιώντας το δώρο του Μαρτίνεθ.

Οι Ισπανοί απείλησαν με τον Ογιαρθάμπαλ στο 75’ και κάπου εκεί τελείωσε το ματς.

O Ιταλός διαιτητής Μάρκο Γκουίντα έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μαρτίνεθ, Ζέκα, Γιακουμάκη.

Ισπανία: Σιμόν, Μάρκος Γιορέντε, Ράμος (46’ Μαρτίνεθ), Γκαρσία, Γκαγιά, Όλμο (65’ Πέδρι), Ρόδρι, Κόκε (72’ Τιάγκο), Φ. Τόρες (72’ Ογιαρθάμπαλ), Μοράτα, Κανάλες (65’ Γκιλ).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας (80’ Κυριακόπουλος), Μπουχαλάκης, Ζέκα, Μάνταλος (46’ Σιώπης), Λημνιός (46’ Τζόλης), Μασούρας (66’ Φορτούνης), Μπακασέτας (78’ Γιακουμάκης).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter