Μπάσκετ: Με περίπατο ο Παναθηναϊκός στον τελικό

Μπάσκετ: Με περίπατο ο Παναθηναϊκός στον τελικό

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ με το Λαύριο στο ΟΑΚΑ: 108-71, ημίχρονο 53-37. Στον τελικό, η ομάδα του Όντεντ Κάτας θα αντιμετωπίζει τον Προμηθέα Πάτρας το βράδυ της Κυριακής.

O Χάουαρντ Σαντ-Ρόος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα, με 18 πόντους, 12 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 5/7 τρίποντα. Ο Μπεντίλ πέτυχε 19 πόντους, ο Μήτογλου 16, ο Ουάιτ 15, ο Χεζόνια 14 και ο Παπαπέτρου 12, ενώ απουσίασε και αυτή τη φορά ο ανέτοιμος Νέντοβιτς.
Από το απογοητευτικό Λαύριο, που τερμάτισε στη 2η θέση της κανονικής περιόδου της Basket League, ξεχώρισαν οι Ντιαλό (25), Κάρτερ (16), Μουράτος (10).

Ο τελικός έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Προμηθέας εισηγείται αλλαγή έδρας, καθώς και παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες, σε ποσοστό που θα αποφασιστεί με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο.

O Παναθηναϊκός έχει κερδίσει το Κύπελλο Ελλάδας 19 φορές, ενώ ο Προμηθέας διεκδικεί το παρθενικό τρόπαιο της ιστορίας του. Oι Πατρινοί απέκλεισαν στον ημιτελικό τον ΠΑΟΚ, πριν από αρκετές εβδομάδες. Η κάτοχος του τίτλου ΑΕΚ ηττήθηκε στον προημιτελική φάση από το Λαύριο.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter