Μπάσκετ: Νίκη πρωτιάς για τον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ: Νίκη πρωτιάς για τον Παναθηναϊκό

Ένα βήμα απέχει πλέον ο Παναθηναϊκός από την κατάκτηση της πρώτης θέσης της Basket League, μετά την εύκολη νίκη του επί του ΠΑΟΚ με 74-68 στη Θεσσαλονίκη. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 29-47, ενώ η διαφορά ξεπέρασε και τους 20 πόντους πριν μειωθεί στο τέλος.

Οι «πράσινοι» χρειάζονται άλλη μία νίκη στους τρεις αγώνες που έχουν να δώσουν το φινάλε, αρχής γενομένης από τον μεθαυριανό (εξ αναβολής λόγω Covid-19) με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν κορυφαίος σκόρερ των πρωταθλητών με 13 πόντους, ενώ οι Μακ, Χεζόνια πέτυχαν από 11, ο Ουάιτ 10 και ο Παπαγιάννης 9.

Ο Παναθηναϊκός, που ανέφερε τρία κρούσματα Covid-19 χωρίς να γνωστοποιήσει ονόματα μετά την επιστροφή του από τη Ρωσία, έπαιξε χωρίς τον Ντίνο Μήτογλου. Απουσίασε επίσης ο Νεμάνια Νέντοβιτς, που ακόμη δεν έχει δηλωθεί στη Basket League μετά τον τραυματισμό του.

Το ματς τελείωσε με χαμόγελα για τον ΠΑΟΚ, αφού ο έφηβος Ρούμογλου πέτυχε τρίποντο στην εκπνοή και χάθηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του! Ο Λαβ πέτυχε 14 πόντους, ο Κάρτερ 13 και ο Γκρίφιν 11.

Πλέον το «τριφύλλι» βρίσκεται στο 17-2, έναντι 16-5 του Λαυρίου, 15-5 του Προμηθέα και 14-7 της ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι πέμπτος με ρεκόρ 12-9.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter