Μπάσκετ: Περίπατος του Παναθηναϊκού στην Πάτρα

Μπάσκετ: Περίπατος του Παναθηναϊκού στην Πάτρα

Με μία εύκολη νίκη που συνοδεύτηκε από ρεσιτάλ αμυντικής ικανότητας, ο Παναθηναϊκός νίκησε στην Πάτρα τον Προμηθέα, από τον οποίο είχε ηττηθεί προ μηνών στο ΟΑΚΑ: 61-83, ημίχρονο 29-37.

Ο αγώνας δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει σίγουρα 1ος μπροστά από το Λαύριο, ενώ ο Προμηθέας 3ος, μπροστά από την ΑΕΚ. Η κανονική περίοδος της Basket League ολοκληρώνεται την Τετάρτη με τους αγώνες της 26ης αγωνιστικής.

Ο Παναθηναϊκός, που αγωνίστηκε χωρίς τους Μήτογλου, Νέντοβιτς, είχε διψήφια διαφορά σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκε ποτέ. Ο Παπαγιάννης πέτυχε 15 πόντους, ο Παπαπέτρου 14, ο Σαντ-Ρόος 13, ο Κασελάκης 10, ο Βουγιούκας 8 και ο Χεζόνια 7.

Οι Πατρινοί είχαν πολλές ελλείψεις και τελείωσαν τον αγώνα με πιτσιρικάδες, αδιαφορώντας επιδεικτικά για την τελική διαφορά του σκορ. Ο Γιαννόπουλος ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 16 πόντους, ενώ οι αδελφοί Γκραντ πρόσθεσαν 13 (ο Τζέριαν) και 11 (ο Τζεράι).

Οι δύο ομάδες ήταν αντιμέτωπες στους τελικούς της Α1 το 2019 με νικητή τον Παναθηναϊκό, ενώ ενδέχεται να συναντηθούν και στον τελικό του Κυπέλλου, όπου ο Προμηθέας έχει ήδη προκριθεί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter