NBA Playoffs: Στο 3-3 οι Μπακς, όλα για όλα στο Μπρούκλιν

NBA Playoffs: Στο 3-3 οι Μπακς, όλα για όλα στο Μπρούκλιν

Σε μία ζαριά θα κριθεί η πρόκριση των Μιλγουόκι Μπακς στους τελικούς της Ανατολής του ΝΒΑ. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο νίκησε τους φιλοξενούμενους Μπρούκλιν Νετς με 104-89 (ημίχρονο 59-48), ισοφάρισε σε 3-3 και ελπίζει να «σπάσει» την έδρα της παρέας του Κέβιν Ντουράντ πάνω στο νήμα.

O έβδομος και τελευταίος αγώνας θα διεξαχθεί στο Μπρούκλιν τα ξημερώματα της Κυριακής στις 3.30.

Στο σημερινό ματς, οι Μπακς δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα και αποθεώθηκαν από το κοινό τους. Η διαφορά μεγάλωσε στα τελευταία εννέα λεπτά, μετά το 82-77.

Ο Γιάννης τελείωσε τον κρίσιμο αγώνα με 30 πόντους, 12/20 δίποντα, 6/10 βολές, 17 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 41 λεπτά συμμετοχής. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο, με απολογισμό 1 τάπα, 1 κλέψιμο και 1 ριμπάουντ.

Ο Κρις Μίντλετον ήταν ο κορυφαίος παίκτης των Μπακς με 38 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5 κλεψίματα, ενώ ο Τζρου Χόλιντεϊ πέτυχε 21 πόντους, αν και σούταρε 1/10 τρίποντα, ενώ είχε ακόμη 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα.

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν και αυτή τη φορά πρώτος σκόρερ με 32 πόντους, αλλά υπέπεσε και σε 7 λάθη. Ο Τζέιμς Χάρντεν, που παίζει με τραυματισμένο προσαγωγό, πρόσθεσε 16 πόντους. Απουσίασε και αυτή τη φορά ο Κάιρι Ίρβινγκ.

Στο άλλο ζευγάρι των Ανατολικών ημιτελικών, το αουτσάιντερ Ατλάντα Χοκς προηγείται των Φιλαντέλφια Σίξερς με 3-2 και έχει το έκτο παιχνίδι απόψε στην έδρα του.

Στη Δύση, οι Φίνιξ Σανς έχουν ήδη προκριθεί στους τελικούς με το ξερό 4-0 επί των Ντένβερ Νάγκετς. Η ομάδα των Κρις Πολ, Ντέβιν Μπούκερ θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Γιούτα Τζαζ-Λος Άντζελες Κλίπερς (2-2).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter