Μπάσκετ: Bαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό στην Τουρκία

Μπάσκετ: Bαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό στην Τουρκία

Αμαχητί έπεσε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με την 3η της βαθμολογίας της Euroleague Εφές Αναντολού στην Κωνσταντινούπολη: 85-65, ημίχρονο 43-33. Οι πρωταθλητές Ελλάδας παραδόθηκαν στην τελευταία περίοδο, όταν η διαφορά εκτοξεύτηκε από τους 9 στους 20 πόντους.

Οι «πράσινοι» έχουν ρεκόρ 10-19 και παραμένουν στη 16η θέση της κατάταξης. Η Εφές έφτασε στο 20-11 και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι-οφ.

O Mάριο Χεζόνια αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού με 14 πόντους, χωρίς πάντως να διακριθεί. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν συγκριτικά ο καλύτερος, με 7 πόντους, 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ.

Ο Ζακ Όγκαστ και ο Ντίνος Μήτογλου πέτυχαν από 10 πόντους, ο Χάουαρντ Σαντ-Ρόος 7 και οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης από 6. Έπαιξαν επίσης οι Ουάιτ 3, Μακ, Μπεντίλ 2, Κασελάκης. O Παναθηναϊκός έπαιξε και πάλι χωρίς τον τραυματία Νέντοβιτς.
Ο Σέρβος Βασίλιε Μίτσιτς ήταν ο κορυφαίος του αγώνα με 21 πόντους, ενώ ο Μπράιαντ Ντάνστον πρόσθεσε 15 για την τουρκική ομάδα. Οι Λάρκιν, Μπομπουά πέτυχαν από 12 και ο Πλάις 8.

Η Εφές είχε στον πάγκο της υπηρεσιακό προπονητή (Γιακούπ Σεκιζκόκ) αντί του Εργκίν Αταμάν, που τιμωρήθηκε με 1 αγωνιστική επειδή προκάλεσε επεισόδιο ενάντια στους διαιτητές του αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας με τη Μπάγερν.

Η Μπαρτσελόνα προηγείται στη βαθμολογία με ρεκόρ 22 νίκες και 8 ήττες, ενώ η ΤΣΣΚΑ ακολουθεί με 20-10.

Ο Ολυμπιακός, 12ος στην κατάταξη με ρεκόρ 14-16, υποδέχεται την 6η Φενέρμπαχτσε (18-12), αύριο στις 9μμ στο Φάληρο. «Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, είμαστε υποχρεωμένοι να τις κυνηγήσουμε», σχολίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter