Μυστήριο με την έγκυο που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη – Τι ισχυρίζεται η 25χρονη

Μυστήριο με την έγκυο που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη – Τι ισχυρίζεται η 25χρονη

Με προσοχή εξετάζει η ΕΛΑΣ την καταγγελία της 25χρονης γυναίκας, που είναι στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, σύμφωνα με την οποία άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε με καυστικό υγρό, ενώ αυτή περπατούσε στην Κυψέλη, μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής προς Δευτέρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η νεαρή κατήγγειλε ότι ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα αυτοκίνητο. Αμέσως μετά βγήκε ένας άγνωστος που την ακινητοποίησε και στη συνέχεια της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο άνδρας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Η 25χρονη, που διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό» και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει τον δράστη και πως δεν είχε δεχθεί κάποια απειλή.

Επίσης, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως κάτοικοι της περιοχής δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό, παρά το γεγονός πως η επίθεση σημειώθηκε βράδυ και επικρατούσε ησυχία.

Η υπόθεση πάντως θυμίζει την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα στην περιοχή της Αγίας Ελεούσας στην Καλλιθέα, όπου ένα χρόνο μετά η δράστης της επίθεσης ομολόγησε την πράξη της.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter