Νέα αναβολή στη δίκη Σαββίδη, για την είσοδο με όπλο στην Τούμπα

Νέα αναβολή στη δίκη Σαββίδη, για την είσοδο με όπλο στην Τούμπα

Σε νέα ημερομηνία θα γίνει, λόγω των περιορισμών που ισχύουν στα δικαστήρια για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού, η δίκη του Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, τον Μάρτιο του 2018, στη διάρκεια του επεισοδιακού ντέρμπι ΠΑΟΚ- ΑΕΚ.

Η υπόθεση ήταν προσδιορισμένη να διεξαχθεί σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ωστόσο δεν περιλαμβάνεται στις εξαιρέσεις της ΚΥΑ (της αναστολής εξαιρούνται πλημμελήματα με χρόνο παραγραφής μέχρι και τις 31/12/2022) και υπό αυτές τις συνθήκες η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης την απέσυρε οίκοθεν και θα την προσδιορίσει εκ νέου. Αυτό σημαίνει ότι οι εμπλεκόμενοι θα λάβουν νέες κλήσεις σε δίκη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο φέροντας πάνω του όπλο. Εκτός από τον Σαββίδη σε δίκη παραπέμφθηκαν ο τότε αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Λούμπος Μίχελ και έξι άτομα της προσωπικής φρουράς του Ιβάν Σαββίδη. Το κατηγορητήριο τους καταλογίζει παραβάσεις συνδεόμενες με τον αθλητικό Νόμο.

Η υπόθεση είχε οριστεί άλλες πέντε φορές και μέχρι σήμερα για διάφορους λόγους δεν έχει εκδικαστεί. Η αθλητική δικαιοσύνη τιμώρησε τον Σαββίδη με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρία χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter