Νέα Σμύρνη: Αρνείται τον βιασμό της 27χρονης ο 40χρονος – Προθεσμία πήραν οι κατηγορούμενοι

Νέα Σμύρνη: Αρνείται τον βιασμό της 27χρονης ο 40χρονος – Προθεσμία πήραν οι κατηγορούμενοι

Νέα προθεσμία ζήτησαν και έλαβαν από τη 2η ειδική ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή 23 Απριλίου, οι τρεις κατηγορούμενοι -δύο άνδρες και μία γυναίκα- που συνελήφθησαν μετά από καταγγελία 27χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού και άγριου ξυλοδαρμού στο σπίτι ενός εκ των κατηγορουμένων στη Νέα Σμύρνη την περασμένη εβδομάδα.

Η καταγγέλλουσα έχει περιγράψει στους αστυνομικούς ότι ο βασικός κατηγορούμενος, ένας άνδρας 40 ετών, με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέσεις, την ξυλοκόπησε, την κούρεψε και στη συνέχεια τη βίασε παρουσία 3 φίλων του, οι οποίοι τον παρότρυναν με τη στάση τους.

Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν νέα προθεσμία, καθώς δεν έχει ενσωματωθεί στη δικογραφία η ιατροδικαστική εξέταση της 27χρονης, ενώ εκκρεμεί και η ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας που είχε εγκαταστήσει ο βασικός κατηγορούμενος στο σπίτι του.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο διαμέρισμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 65 γραμμάρια κοκαΐνης.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες και οι τρεις πρόκειται να αρνηθούν τις κατηγορίες. Ο 40χρονος ο οποίος είναι και ο βασικός κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι δεν βίασε την 27χρονη, φέρεται όμως να παραδέχεται ότι την χτύπησε και της έκοψε τα μαλλιά, επειδή, όπως υποστηρίζει, την έπιασε να τον κλέβει.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, Σύλβια Πανά, ό,τι συνέβη μέσα στο διαμέρισμα έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και όταν το υλικό αυτό θα φτάσει στις ανακριτικές αρχές θα φανεί ότι ο κατηγορούμενος ουδέποτε βίασε την καταγγέλλουσα.

Παράλληλα, ο ίδιος σημείωσε ότι ο ένας φίλος του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγέλλουσα παρακολουθούσε τη σκηνή του βιασμού, είναι τυφλός.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter