Νέα Σμύρνη: Καλείται για εξηγήσεις ως ύποπτος απόπειρας βιασμού ο 22χρονος επιδειξίας

Νέα Σμύρνη: Καλείται για εξηγήσεις ως ύποπτος απόπειρας βιασμού ο 22χρονος επιδειξίας

Ως ύποπτος για απόπειρα βιασμού καλείται να δώσει εξηγήσεις ο 22χρονος επιδειξίας της Νέας Σμύρνης.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος δικάζεται την Παρασκευή στο Μονομελές Αυτόφωρο μετά την πλημμεληματική δίωξη που του ασκήθηκε για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, στην προκειμένη περίπτωση καταγγέλλεται για πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα.

Τη σχετική παραγγελία προς τις αστυνομικές Αρχές οι οποίες διενεργούν την προανάκριση, έδωσε ο εισαγγελέας που εποπτεύει την έρευνα.

Οι καταγγελία για απόπειρα βιασμού έρχεται από μία 22χρονη η οποία αναφέρει ότι στις 6 Αυγούστου του 2020, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, την ώρα που βρισκόταν στην πόρτα του σπιτιού της και ετοιμαζόταν να ανοίξει με τα κλειδιά της, ο 22χρονος της επιτέθηκε και προσπάθησε να της κατεβάσει το σορτσάκι. Όπως καταγγέλλει η ίδια, την έπιασε από το λαιμό, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την βάλει μέσα στην είσοδο. Η κοπέλα αντιστάθηκε και κατάφερε να του κατεβάσει τη μάσκα. Εκείνος, τότε τρόμαξε και έφυγε.

Η 22χρονη κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως κατά αγνώστων -τότε- δραστών και σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία βρίσκεται στον εισαγγελέα, με το αδίκημα της απόπειρας βιασμού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter