Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο άνδρας που ακολούθησε την 25χρονη μέχρι το σπίτι της

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο άνδρας που ακολούθησε την 25χρονη μέχρι το σπίτι της
Photo credit: Facebook

Αναγνωρίστηκε από τις Αρχές ο νεαρός επιδειξίας, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης 5 Μαΐου ακολούθησε κοπέλα στη Νέα Σμύρνη μέχρι και την είσοδο της πολυκατοικίας της με το μόριό του έξω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός, το πρόσωπο του οποίου καταγράφηκε από το κύκλωμα ασφαλείας της πολυκατοικίας, κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης.

Στο Αστυνομικό Τμήμα βρέθηκε και η κοπέλα, θύμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, η οποία αναγνώρισε τον άνδρα. Από εδώ και στο εξής την υπόθεση θα αναλάβει η ΓΑΔΑ.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, με την οποία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Τι συνέβη το βράδυ της Τετάρτης

Όλα ξεκίνησαν μετά την επώνυμη καταγγελία μίας κοπέλας από την περιοχή της Νέας Σμύρνης ότι ένας άνδρας, με το γεννητικό του όργανο εκτεθειμένο, την ακολούθησε για περίπου 300μ. μέχρι το σπίτι της.

Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο και τις φωτογραφίες που παρέδωσε στην Αστυνομία, όπου δείχνουν έναν νεαρό άνδρα, με κοντό σκούρο μαλλί, σχετικά ψηλό, με μαύρη μπλούζα, χακί βερμούδα και μαύρη μάσκα να την ακολουθεί μέχρι την εξώπορτα της πολυκατοικίας που διαμένει.

Στο υλικό είναι εμφανές πως έχει εκτεθειμένο το γεννητικό του όργανο, ενώ όταν διαπιστώνει ότι η κοπέλα έχει κλειδώσει και δεν έχει πρόσβαση, αποχωρεί από το σημείο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter