Νέα Σμύρνη: Τη Δευτέρα δικάζεται ο 22χρονος – Τι κατέθεσε η μητέρα του

Νέα Σμύρνη: Τη Δευτέρα δικάζεται ο 22χρονος – Τι κατέθεσε η μητέρα του

Προθεσμία για να δικαστεί τη Δευτέρα ζήτησε και πήρε ο 22χρονος, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης ακολούθησε μια νεαρή κοπέλα έως την πόρτα της πολυκατοικίας της με το μόριό του έξω.

Στον κατηγορούμενο που θα συνεχίσει να κρατείται μέχρι τη δίκη του, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

«Το παιδί μου είναι εξαιρετικό», κατέθεσε η μάνα

Κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικασίας κατέθεσε η μητέρα του για το θέμα της άρσης της κράτησης του η οποία δεσμεύτηκε να είναι συνέχεια δίπλα στο παιδί της μέχρι να κριθεί από τη δικαιοσύνη.

Η ίδια δήλωσε κοινωνική λειτουργός και ότι συγκεκριμένα ασχολείται με έφηβους.

«Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι φοιτητής, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη. Δεσμεύομαι να είναι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του ο οποίος είναι φοιτητής.

Είμαστε συνέχεια κοντά στα παιδιά μας κι εγώ και ο άντρας μου. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο. Στα σόσιαλ μίντια το τι λέγεται… Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος (έβαλε τα κλάματα)».

Ο ίδιος ο 22χρονος στο πλαίσιο της ίδιας διαδικασίας κατέθεσε πως «δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο. Θέλω να τελειώσει γρήγορα αυτό και για την οικογένεια μου».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος του Γιώργος Μυταλούλης «είναι διογκωμένη η υπόθεση. Θα καταδειχθεί η πραγματική διάσταση του θέματος. Αυτή τη φορά τα σόσιαλ μίντια λειτούργησαν αρνητικά. Μιλάμε ότι έχει γίνει μια φρενίτιδα. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί από μια εξαιρετική οικογένεια».

Τον αναγνώρισαν ακόμα τέσσερις κοπέλες

Τουλάχιστον τέσσερις ακόμα κοπέλες αναγνώρισαν τον 22χρονο και κατήγγειλαν πως είχαν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Οι γυναίκες κατάφεραν και τον αναγνώρισαν μετά το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η κοπέλα από την Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια γυναίκα με καταγωγή από την Κύπρο που είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Η εν λόγω κοπέλα δέχτηκε επίθεση στην Καλλιθέα στις 25 Μαρτίου του 2020. Όπως ανέφερε ο 22χρονος αφού αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της, έφυγε ατάραχος και χάθηκε στα στενά της περιοχής. Παράλληλα, ο νεαρός φέρεται να είχε παρενοχλήσει δύο ακόμα κοπέλες, ηλικίας 24 και 22 ετών, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης τον περασμένο Αύγουστο. Η άλλη επίθεση φέρεται να έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης σε βάρος μιας 28χρονης.

Ο 22χρονος που είναι φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του πανεπιστήμιου του Πειραιά, είναι γνωστός στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, καθώς εργάζεται σαν σερβιτόρος σε γνωστό καφέ – μπαρ της περιοχής.

Οι αστυνομικοί που κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν μετά τα στοιχεία που συνέλεξαν έκαναν έρευνα στο σπίτι του, και μάλιστα εντόπισαν τα ρούχα που φορούσε το βράδυ που ακολούθησε τη νεαρή γυναίκα.

Ο πατέρας του 22χρονου λίγη ώρα μετά τη σύλληψή του μίλησε στο Star λέγοντας: «Το παιδί είναι τέλειο από κει και πέρα τι άλλο να σου πω;», για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου πιστεύω ότι δεν είναι». Ακολούθως, ο πατέρας του 22χρονου επισήμανε: «Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter