Νέος κύκλος -18ος παρακαλώ- για το «Grey’s Anatomy» με θέμα τον κορονοϊό

Νέος κύκλος -18ος παρακαλώ- για το «Grey’s Anatomy» με θέμα τον κορονοϊό

Όπως ανακοίνωσε το τηλεοπτικό κανάλι ABC, το “Grey’s Anatomy”, η μακροβιότερη δραματική σειρά στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης επιστρέφει με θέμα -τι άλλο;- τον κορονοϊό.

Το ABC ανακοίνωσε το μεγάλο του όπλο για την τηλεοπτική περίοδο 2021-22 που δεν είναι άλλο από το “Grey’s Anatomy” αλλά και το “Station 19” με το οποίο μοιράζονται κοινό πεδίο. Οι δημοφιλείς σειρές θα επιστρέψουν για 18η και 5η σεζόν αντίστοιχα. Το κοινό που παρακολουθεί το «Grey’s Anatomy» αγγίζει τα 8,3 εκατομμύρια θεατές ανά επεισόδιο ενώ το «Station 19» που αφορά στις ζωές των πυροσβεστών του ομότιτλου σταθμού, παρακολουθούν 6,5 εκατομμύρια θεατές.

Η ανανέωση της δημοφιλούς ιατρικής σειράς σχετίζεται άμεσα με την ανανέωση του συμβολαίου της πρωταγωνίστριας Έλεν Πομπέο η οποία ενσαρκώνει την χειρουργό Μέρεντιθ Γκρέι. Θυμίζουμε ότι για τους τελευταίους 2 κύκλους της σειράς «Grey’s Anatomy» η Πομπέο αμοιβόταν με 570.000- 600.000 δολάρια το επεισόδιο, ενώ είχε και μπόνους επί των κερδών.

Φυσικά το θέμα του νέου κύκλου της σειράς θα είναι η σύγχρονη πανδημία και οι προσπάθειες των γιατρών να καταπολεμήσουν τον Covid-19 με όσα όπλα διαθέτουν. Μάλιστα οι ηθοποιοί για να είναι όσο πιο πειστικοί γίνεται στους ρόλους τους πέρασαν αρκετές ώρες δίπλα σε αληθινούς γιατρούς που βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή κατά την έξαρση της πανδημίας και τους μετέφεραν τις τραυματικές εμπειρίες τους.

Φωτογραφία: IMDB

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter