Νέο σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο στη Βουλή

Νέο σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο στη Βουλή

Στη δημοσιότητα δόθηκε νέο βίντεο το οποίο απεικονίζει τη στιγμή που το υπηρεσιακό όχημα της αστυνομικής συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη παρέσυρε τον 23χρονο Ιάσωνα. Σύγκρουση που απέβη μοιραία για τον νεαρό μοτοσικλετιστή.

Στο εν λόγω βίντεο, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το Mega, φαίνεται το υπηρεσιακό όχημα, που βρίσκεται στη Βασιλίσσης Σοφίας, να ετοιμάζεται να πάρει στροφή για να μπει στο γκαράζ της Βουλής.

Την ώρα που ο οδηγός προσπαθεί να μπει στο γκαράζ της Βουλής, διερχόμενο ταξί κόβει ταχύτητα ώστε να αφήσει το όχημα να περάσει. Στη συνέχεια το όχημα σταματά μπροστά στην κατεβασμένη μπάρα ασφαλείας, την ώρα που περνά από το σημείο ο 23χρονος με τη μοτοσικλέτα του, αδυνατώντας να αποφύγει τη μοιραία σύγκρουση.

Στο βίντεο απεικονίζονται οι αντιδράσεις των αστυνομικών που επέβαιναν στο υπηρεσιακό όχημα ασφαλείας, με τον συνοδηγό να πηγαίνει προς το μέρος του 23χρονου (ο οποίος λόγω της σύγκρουσης είχε βρεθεί μερικά μέτρα μακριά) και στη συνέχεια να επιστρέφει στην είσοδο συνομιλώντας με τον φύλακα. Παράλληλα, στο βίντεο καταγράφονται οι αντιδράσεις αυτόπτων μαρτύρων οι οποίοι κρατούσαν το κεφάλι τους, αδυνατώντας να πιστέψουν τι συνέβη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η αστυνομία έχει προχωρήσει στον εντοπισμό του οδηγού ταξί που βρέθηκε στη σκηνή του δυστυχήματος, ωστόσο δεν έχει κληθεί ακόμη σε απολογία ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο


Πηγή video: megatv.com

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter