Νεκρός σε δολοφονική ενέδρα επιχειρηματίας στη Ζάκυνθο – Είχε γλιτώσει παλιότερα από άλλη επίθεση

Νεκρός σε δολοφονική ενέδρα επιχειρηματίας στη Ζάκυνθο – Είχε γλιτώσει παλιότερα από άλλη επίθεση

Νεκρός έπεσε μέσα στο λογιστικό του γραφείο στην πόλη της Ζακύνθου την Παρασκευή το πρωί ο 54χρονος επιχειρηματίας Διονύσης Κορφιάτης ο οποίος πριν λίγους μήνες είχε γλιτώσει από δολοφονική ενέδρα εναντίον του, στην οποία ωστόσο έχασε τη ζωή της η 37χρονη σύζυγός του.

Ο επιχειρηματίας  βρισκόταν μέσα στο γραφείο του όταν εμφανίστηκε απ’ έξω άγνωστος άνδρας ο οποίος άρχισε να πυροβολεί έξω από την τζαμαρία του γραφείου προς το μέρος του επιχειρηματία.  Το αποτέλεσμα ήταν ο 54χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα. Από τα πυρά, ελαφρά τραυματισμένος είναι ο ένας από τους ιδιοκτήτες του γραφείου, ο οποίος μετέβη στο Νοσοκομείο Ζακύνθου χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

 

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί όπου συλλέγουν υλικό που πιθανόν να τους φανεί χρήσιμο στις έρευνες που θα διενεργηθούν. Οι έρευνες σύμφωνα με πληροφορίες συνεχίζονται από θαλάσσης για τον εντοπισμό των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι τον περσινό Ιούνιο, άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα πυροβόλησαν τον 54χρονο και τη σύζυγό του, σκοτώνοντας τελικά εκείνη. Το θύμα ήταν η Χριστίνα Κλουτσινιώτη, γνωστή επίσης επιχειρηματίας της Ζακύνθου.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter