Ξεπέρασε κάθε λαϊκισμό ο Άδωνης: «Πάντρεψε» Podemos, Marfin και Αριστερά (Video)

Ξεπέρασε κάθε λαϊκισμό ο Άδωνης: «Πάντρεψε» Podemos, Marfin και Αριστερά (Video)

Δεν ακούγεται παράλογο γιατί όταν χάνεις κάθε αφήγημα προσπαθείς για μια ακόμη φορά να παντρέψεις άσχετα πράγματα, μπας και δημιουργήσεις αντιπερισπασμό και ξεπεράσεις την αποτυχία σου.

Έτσι λοιπόν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων (!) Άδωνης Γεωργιάδης όταν εμφανίστηκε σήμερα στον ANT1 και τον Γιώργο Παπαδάκη είχε ετοιμάσει τα δικά του πυροτεχνήματα…

Ξεπερνώντας κάθε λαϊκισμό αναφέρθηκε στη Marfin, στην αποχώρηση του ηγέτη των Podemos στην Ισπανία, στον Αλέξη Τσίπρα και στην Αριστερά.

Πάλι καλά που δεν συνέδεσε και το αρνί του Πάσχα…

«Η μέρα είναι μια σημαντική μέρα σήμερα γιατί είναι η επέτειος από την τραγική απώλεια των νεκρών της Marfin(…) και είναι υπό μία έννοια λίγο συμβολικό, σήμερα η μέρα της επετείου των νεκρών της Marfin, όπως γνωρίζετε παραιτήθηκε στην Ισπανία ο ηγέτης των Podemos και φίλος του κυρίου Τσίπρα, ο Ιγκλέσιας μετά από μια συντριβή που υπέστησαν οι Podemos στις εκεί εκλογές. Όπου και οι Ισπανοί φίλοι μας ξυπνάνε και στέλνουν στην Αριστερά το μήνυμα που της αξίζει: ότι μπαίνει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.»

Μετά από αυτές τις βαθυστόχαστες πολιτικές αναλύσεις, χάνουν την εργασία τους οι ιστορικοί, οι πολιτικοί αναλυτές και οι εξειδικευμένοι αναλυτές.

Ωστόσο αξίζει να σημειώσουμε πως μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν ο Άδωνης Γεωργιάδης σηκώνεται και πέφτει για ύπνο με το φόβο της Αριστεράς.

Απολαύστε τον θεωρητικό των νεοφιλελεύθερων πυροτεχνημάτων:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter