ΟΑΚΑ: Οπαδοί δεν άφηναν τους παίκτες της ΑΕΚ να πάνε στα αποδυτήρια!

ΟΑΚΑ: Οπαδοί δεν άφηναν τους παίκτες της ΑΕΚ να πάνε στα αποδυτήρια!

Απίθανες καταστάσεις στο ΟΑΚΑ! Αμέσως μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό (5-1), οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν πήγαν απευθείας στα αποδυτήρια. Εμειναν έξω από τη φυσούνα και τους τα «έψαλλαν» μέλη της Original.

«Βγάλτε τώρα τις φανέλες, βγάλτε τες τώρα…», έλεγαν οι οπαδοί της Ενωσης απευθυνόμενοι στους «κιτρινόμαυρους» και όλα αυτά παρουσία κάποιων αστυνομικών, παρότι (υποτίθεται) ότι οι αγώνες διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Οι παίκτες δεν αντέδρασαν, ήταν με σκυμμένα κεφάλια, ενώ δεν υπήρξε κανένα μέλος της διοίκησης της ΑΕΚ. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας Δημήτρης Μελισσανίδης αποχώρησε από το γήπεδο στο ημίχρονο με το σκορ να είναι 4-0 υπέρ των πρωταθλητών.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και δήλωσε:

«Συγγνώμη, συγγνώμη, συγγνώμη. Μια από τις πιο ντροπιαστικές νύχτες που θα μπορούσαμε να δώσουμε στον κόσμο μας. Η ομάδα ξεκίνησε καλά, θα μπορούσαμε να προηγηθούμε, αλλά μετά το 16’ κάθε φορά που χάναμε την μπάλα ο Ολυμπιακός σκόραρε. Δεν είναι ότι δεν θέλουν να δώσουν παραπάνω τα παιδιά, απλά δεν μπορούν. Εγώ φταίω».

H «πεντάρα» από τον Ολυμπιακό ενδέχεται να φέρει εξελίξεις στην ΑΕΚ. Ο Χιμένεθ είναι στον… αέρα και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την ομάδα πριν από το τέλος της περιόδου.

 

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter