Οι αποκαλύψεις που «καίνε» τον Τραμπ – Το χαστούκι στη Μελάνια, τα τζάμπα μπέργκερ και η εμμονή με τα μαλλιά

Οι αποκαλύψεις που «καίνε» τον Τραμπ – Το χαστούκι στη Μελάνια, τα τζάμπα μπέργκερ και η εμμονή με τα μαλλιά

Τα άπλυτα του Ντόναλντ Τραμπ έβγαλε στη φόρα ο σωματοφύλακάς του, Κέβιν Μακέι ο οποίος ήταν στη δούλεψη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ από το 2007 έως το 2012 που απολύθηκε.

Στην αποκλειστική του συνέντευξη στην Daily Mail, ο Μακέι μιλάει για τον χαρακτήρα του Τραμπ, την συμπεριφορά του απέναντι στη σύζυγό του Μελάνια Τραμπ, την αγάπη του για το fast food αλλά και το κόλλημα με τα… μαλλιά του.

«Νόμιζα ότι ήταν ένας «εντάξει» τύπος όταν άρχισα να δουλεύω γι αυτόν, αλλά με το καιρό κατάλαβα ότι δεν είναι από αυτούς που κρατάνε το λόγο του», είπε χαρακτηριστικά ο Κέβιν Μακέι. Όπως αποκαλύπτει, ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν εριστικός με την σύζυγό του ενώ εκείνη ήταν μία πολύ προστατευτική σύζυγος και έκανε ό,τι της έλεγε ο Τραμπ, χωρίς να φέρνει την παραμικρή αντίρρηση. Μάλιστα αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη πως είχε χαστουκίσει την Μελάνια Τραμπ και πως πολλές φορές ήταν μάρτυρας και ο ίδιος ο Μακέι της απαράδεκτης συμπεριφοράς εις βάρος της.

Ο ίδιος περιγράφει ένα περιστατικό στο οποίο φαίνεται πόσο εριστικός ήταν απέναντί της.

«Ήταν η μόνη φορά που είχε έρθει εδώ και ήταν φανταστική. Έδειχνε σαν μια σύζυγος που φρόντιζε την οικογένειά της πολύ και έκανε ό,τι της έλεγε χωρίς να ρωτήσει. Εάν ο Ντόναλντ Τραμπ της ζητούσε να κάνει κάτι, εκείνη το έκανε αμέσως. Η Μελάνια ανησυχούσε πολύ για τον Ντόναλντ όταν προσγειώθηκε. Με ρώτησε μάλιστα: “Πώς είναι ο Ντόναλντ; Κοιμάται καλά, τρώει;. Ο Τραμπ ήταν πολύ αγχωμένος εκείνη την εποχή. Κοιμόταν ελάχιστα, μόλις 4-5 ώρες. Πήγαινε για ύπνο στη μία μετά τα μεσάνυχτα και σηκωνόταν από τις 5. Δεν έτρωγε τίποτα όλη την ημέρα, παρά μόνο το βράδυ -και τότε συνήθως προτιμούσε μπριζόλα. Η Μελάνια δεν βγήκε καθόλου από το κτήμα όσο ήταν εδώ και φαινόντουσαν να τα πηγαίνουν καλά, αν και ήταν λίγο εριστικός μαζί της. Πάντα ήταν έτσι. Μια μέρα του έδωσε ένα φλιτζάνι καφέ και της απάντησε με έντονο ύφος: “Δεν το θέλω αυτό, θα το συζητήσουμε αργότερα”. Δεν ξέρω εάν ήταν ο καφές που τον ενόχλησε ή κάτι άλλο. Δεν διαφωνούσε με τη γυναίκα του μπροστά σε άλλους ανθρώπους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο σωματοφύλακας του Τραμπ αναφέρεται στις διατροφικές συνήθειες του πρώην προέδρου και στην αγάπη του για τα McDonald’s.

«Ήταν το 2008 όταν ο μελλοντικός πρόεδρος κατευθυνόταν στο αεροδρόμιο του Αμπερντίν στη βορειοανατολική Σκωτία μετά από επίσκεψη στο αγαπημένο του γήπεδο του γκολφ, Trump International. Την ώρα που φτάσαμε στην Γέφυρα του Ντον, ζήτησε να σταματήσουμε στα McDonald’s για να πάρουμε φαγητό για την πτήση στη Νέα Υόρκη. Ήμασταν σε ένα κομβόι 6 Range Rovers με περίπου 15 άνδρες με κοστούμια μέσα, οπότε όπως καταλαβαίνετε, πολλοί έμειναν έκπληκτοι όταν σταματήσαμε στο πάρκινγκ του McDonald’s. Ο Τραμπ δεν είχε μαζί του λίρες Αγγλίας και με ρώτησε εάν θα μπορούσα να πληρώσω εγώ. Απάντησα θετικά και πήρα την παραγγελία για όλους– περίπου 20 cheeseburgers και πατάτες, με περίπου 10-15 αναψυκτικά».

Και συνεχίζει: «Ο Ντόναλντ Τραμπ παρήγγειλε το συνηθισμένο του: δύο cheeseburgers με πατάτες και μία coca cola διαίτης. Αυτό έτρωγε πάντα και πάντα ήθελε να έχει φαγητό McDonald’s στο ιδιωτικό του τζετ. Πλήρωσα συνολικά 95 λίρες και παρόλο που μου είπε ότι θα μου τα δώσει, δεν το έκανε ποτέ».

Τέλος, ο Κέβιν Μακέι αναφέρθηκε και στα μαλλιά του Ντόναλντ Τραμπ, περιγράφοντας ένα σχετικά αστείο περιστατικό. «Εβαζε λακ στα μαλλιά του διαρκώς και, πιστέψτε με, είναι αληθινά τα μαλλιά του. Ο άνεμος, όμως, από τη Βόρεια Θάλασσα που φυσούσε στο κτήμα τον δυσκόλευε πολύ γιατί δεν στέκονταν ποτέ στη θέση τους».

 

 

 

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter