Οι οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο απολύμαναν το γήπεδο της ομάδας μετά την επίσκεψη ακροδεξιών! (Video)

Οι οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο απολύμαναν το γήπεδο της ομάδας μετά την επίσκεψη ακροδεξιών! (Video)

Τα αντιφασιστικά τους συναισθήματα εκδήλωσαν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο οι οπαδοί της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Ράγιο Βαγιεκάνο.

Η επίσκεψη των ηγετών του ακροδεξιού κόμματος VOX στις εξέδρες του «Estadio de Vallecas» στην αναμέτρηση της Ράγιο με την Αλμπαθέτε αντιμετωπίστηκε με… απολύμανση, καθώς ορισμένοι οπαδοί της ομάδας (που εδράζει στο εργατικό προάστιο της Μαδρίτης, το Βαγέκας) φόρεσαν τις στολές τους, προμηθεύτηκαν τις κατάλληλες σκούπες και σφουγγαρίστρες και πήγαν στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθούν με συμβολικό αλλά συνάμα ευφάνταστο τρόπο.

Η κίνηση των Σαντιάγκο Αμπασκάλ (προέδρου του ακροδεξιού VOX) και του υποψηφίου για την κοινότητα της Μαδρίτης, Ροθίο Μοναστέριο αποτέλεσε «κόκκινο πανί» για τους φιλάθλους της Ράγιο οι οποίοι με κάθε ευκαιρία δηλώνουν την υπερηφάνειά τους για τις εργατικές τους καταβολές αλλά και την αντιφασιστική τους στάση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ultras από το Βαγέκας είχαν απασχολήσει τη διεθνή κοινότητα και πριν από μερικά χρόνια, όταν ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυρίας με αφορμή τη μεταγραφή του Ουκρανού ποδοσφαιριστή, Ζοζούλια, λόγω σχέσεών του με ακροδεξιά, εθνικιστικά και νεοναζιστικά γκρουπ στην Ουκρανία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter