Οι πικρόχολες αναρτήσεις της Πελώνη για Άδωνη, Βορίδη, Σαμαρά που θα ήθελε να ξεχάσει

Οι πικρόχολες αναρτήσεις της Πελώνη για Άδωνη, Βορίδη, Σαμαρά που θα ήθελε να ξεχάσει

Αναρτήσεις της στο twitter που η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη θα ήθελε σίγουρα να είχε ξεχάσει ή ακόμα καλύτερα να είχε εξαφανίσει διά παντός έρχονται συνεχώς στην δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες εκθέτοντάς την ανεπανόρθωτα.

Διαβάστε επίσης: Όταν η Πελώνη ήταν δημοσιογράφος και ειρωνευόταν τον Χρυσοχοΐδη

Η ανάρτηση που είχε κάνει το 2016 για τον Νίκο Παππά  σχολιάζοντας πως «Σε εναμισυ χρονο καναμε ο,τι δεν έκανα αυτοι σε 27, λεει ο Νικος Παππας. Η αληθεια να λεγεται…» ή αυτή για τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη  ήταν μόνο δύο από τις δεκάδες που είχαν προηγηθεί και που σήμερα η κυρία Πελώνη δεν θα νιώθει καθόλου υπερήφανη γι’αυτές όπως επίσης και οι σημερινοί της «γαλάζιοι» συνάδελφοι.

Πρόκειται για αναρτήσεις που είχε κάνει στο παρελθόν με διόλου κολακευτικά σχόλια για σημερινούς υπουργούς και κορυφαία στελέχη της ΝΔ, όπως τον Αντώνη Σαμαρά, τον Άδωνη Γεωργιάδη, τον Μάκη Βορίδη, γεμάτα ειρωνεία και πικρόχολα σχόλια. Η νυν κυβερνητική εκπρόσωπος που αποτελεί μέρος σήμερα της «κυβέρνησης των αρίστων» είχε φροντίσει στο παρελθόν να τους περάσει από «γενεές δεκατέσσερις».

Οι αναρτήσεις της έχουν γίνει ανάρπαστες από τους χρήστες του twitter που δε σταματάνε να ξεθάβουν μερικά από τα «διαμάντια» της κυρίας Πελώνη χρησιμοποιώντας το #Πελωνη_σβηνε.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter