Ομολόγησε ο πιλότος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ναι εγώ τη σκότωσα»

Ομολόγησε ο πιλότος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ναι εγώ τη σκότωσα»
Πηγή φωτογραφίας: Instagram

Σε σύλληψη μετετράπη η προσαγωγή του 32χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά και την ομολογία του στους αστυνομικούς για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τους τελευταίους μήνες οι σχέσεις μεταξύ του 32χρονου πιλότου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου και της άτυχης Καρολάιν δεν ήταν και οι καλύτερες. Για κάποιο άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο η Καρολάιν φέρεται να ήθελε να απομακρυνθεί από το σύζυγό της και να πάρει μαζί της και το μωρό τους. Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα η 20χρονη φαίνεται ότι αναζητούσε μέσω της ιστοσελίδας booking και ξενοδοχείο προκειμένου να μείνει.

Όπως αποδείχθηκε, ο 32χρονος σκότωσε την 20χρονη κοπέλα και στη συνέχεια σκηνοθέτησε το έγκλημα, όπως το περιέγραψε στις αστυνομικές αρχές.

«Την έπνιξα με το μαξιλάρι μετά από καυγά»

Έπειτα από πολύωρη κατάθεση, ο 32χρονος ομολόγησε το έγκλημα, σημειώνοντας ότι έπνιξε την 20χρονη Κάρολαϊν χρησιμοποιώντας μαξιλάρι μετά από έντονο τσακωμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, ο πιλότος είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα, πάνω στα νεύρα του, μετά από ένα διαπληκτισμό τους, το μοιραίο βράδυ, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε συνεργό. Ο σύζυγος της 20χρονης ανέφερε ακόμη, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε συνεχείς προστριβές με την Καρολάιν, ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.

Τις προηγούμενες ώρες, οι αστυνομικοί ζητούσαν εξηγήσεις από τον πιλότο για μία σειρά από νεότερα στοιχεία που προέκυψαν για το έγκλημα, τα οποία κατέστησαν τον Αναγνωστόπουλο ως βασικό ύποπτο. Για ώρες οι απαντήσεις του ήταν αντιφατικές αλλά και μη πειστικές.

Διαβάστε επίσης: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ένταση, τα SMS και το ξενοδοχείο που αναζητούσε η Καρολάιν

Τα τρία στοιχεία – κλειδιά

Τρία ήταν τα στοιχεία που προέκυψαν και έκαναν τους αστυνομικούς να μεταφέρουν άρον άρον τον 32χρονο πιλότο στη ΓΑΔΑ το μεσημέρι.

Το πρώτο ήταν όσα αποκάλυψε η εξέταση του βιομετρικού ρολογιού που φορούσε η άτυχη Καρολάιν. Σύμφωνα με την επεξεργασία το άτυχο κορίτσι φέρεται να ανεβοκατέβαζε παλμούς σε άσχετο χρόνο με τον φερόμενη ως ώρα του βασανισμού της από τους άγνωστους ληστές.

Διαβάστε επίσης: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σχεδίαζε να φύγει στο εξωτερικό ο σύζυγος της Καρολάιν

Το δεύτερο στοιχείο ήταν πως η κάρτα μνήμης από κάμερα του σπιτιού φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό σε χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα.

Τρίτο βασικό στοιχείο ήταν η εφαρμογή Fitness που είχε κατεβάσει ο ίδιος για να μετρά τα βήματα και τις θερμίδες που καίει, η οποία έδειξε ότι τις ώρες που υποτίθεται ότι οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι και αυτός κοιμόταν, ήταν τελικά εν κινήσει.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter