Οργή οπαδών ΠΑO κατά Αλαφούζου

Οργή οπαδών ΠΑO κατά Αλαφούζου

Αγριο κράξιμο στην Λεωφόρο από οπαδούς του Παναθηναϊκού για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό και την βαριά ήττα με 4-1, οπαδοί του τριφυλλιού φώναξαν συνθήματα κατά του Αλαφούζου, ενώ αποδοκίμασαν τον προπονητή της ομάδας Σωτήρη Συλαϊδόπουλο όταν έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι.

Αρκετός κόσμος είχε μαζευτεί έξω από το γήπεδο και περίμενε την έξοδο των παικτών. Οι πράσινοι βγήκαν από τα αποδυτήρια σε δύο γκρουπ και τα… άκουσαν από τους συγκεντρωμένους οπαδούς. Ο Λούκας Βιγιαφάνιες που βγήκε από τους τελευταίους, πήγε να μιλήσει στους φιλάθλους, αλλά εκείνοι τον έβρισαν και ο Αργεντινός μέσος αποχώρησε βιαστικά.

O Μαουρίτσιο μιλώντας για την βαριά ήττα είπε: «Πραγματικά είναι μια θλιβερή στιγμή και όχι μόνο για τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά για όλη την περίοδο. Είχαμε έναν στόχο που δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε. Και βεβαίως το γεγονός ότι ολοκληρώσαμε την χρονιά σε ένα ντέρμπι με ήττα είναι πραγματικά στενάχωρο. Δεν ολοκληρώσαμε την χρονιά όπως θα έπρεπε. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Όλοι όσοι δουλεύουν στον Παναθηναϊκό πρέπει να δούμε τι λάθη κάναμε».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter