Ο Άδωνης ονειρεύεται «κανονικότητα» από Μάιο εάν είμαστε… «καλά παιδιά»!

Ο Άδωνης ονειρεύεται «κανονικότητα» από Μάιο εάν είμαστε… «καλά παιδιά»!

Η μετατόπιση των ευθυνών συνεχίζεται από τα κυβερνητικά στελέχη που αφού βρήκαν τη λύση της ασυλίας προς… τον εαυτό τους, ρίχνουν και πάλι την ευθύνη στους πολίτες.

Για το ότι δεν γίνονται εμβολιασμοί φταίνε οι πολίτες αφού δεν πρέπει -λέει ο Άδωνης- να φοβούνται να κάνουν AstraZeneca.

Το ότι από το πρωί έως το βράδυ τα ΜΜΕ συνεχίζουν την τρομολαγνία, δεν έχει προφανώς καμία σημασία για τον υπουργό της ανύπαρκτης Ανάπτυξης και των ανύπαρκτων Επενδύσεων.

Ο ίδιος μάλιστα -μιλώντας στο «αδελφικό» προς την κυβέρνηση ΘΕΜΑ- είπε πως για να πετύχουμε την ανοσία πρέπει να κάνουμε 5,5 εκατομμύρια εμβολιασμούς.

Προφανώς εννοεί διπλές δόσεις, γιατί μονές θα ήταν μόλις 2,75 εκατ Έλληνες – τρύπα στο νερό για ανοσία δηλαδή.

Τώρα γιατί αντί τα 2 εκατομμύρια το μήνα μείναμε πίσω, ο Άδωνης το ξέρει. Απλά δεν είχαν εναλλακτικές λύσεις, ούτε κοίταξαν προς άλλες πλευρές. Μείνανε στις κεντρικές ευρωπαϊκές αποφάσεις…

Γιατί κάθε κυβέρνηση θα πρέπει να έχει και plan b ή c…

Αντί να στέλνει τον υπουργό Τουρισμού στη Μόσχα για Ρώσους τουρίστες, θα μπορούσε να στείλει για να πάρει εμβόλια…

Μας είπε τώρα και το καλό πως η αμερικανική Delta ετοιμάζει επιπλέον πτήσεις στη χώρα μας, μπορεί να είναι και χαρούμενος που άνοιξαν οι Εκκλησίες και τα σχολεία, και τα καταστήματα και τα mall και είμαστε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα με γεμάτες τις ΜΕΘ, με δύσκολα ιικά φορτία ενώ περιμένουμε να μας σώσουν ο αέρας και οι υψηλές θερμοκρασίες…

«Ο Μάιος θα είναι ένας μήνας κανονικότητας» είπε ο Άδωνης Γεωργιάδης, λέγοντας ότι αυτό θα γίνει «υπό την προϋπόθεση να γίνουν οι εμβολιασμοί», χωρίς να μας πει πώς έως τις 15 που θα φτάσουν οι πρώτοι «επίσημοι» τουρίστες η εικόνα θα έχει ανατραπεί.

Βέβαια δεν μας απάντησαν γιατί δεν ενίσχυσαν το ΕΣΥ, γιατί δεν έφεραν τη θεραπεία των μονοκλωνικών αντισωμάτων, γιατί προτιμούν απευθείας αναθέσεις και διαγωνισμούς της τελευταίας στιγμής, γιατί καπελώνουν συνεχώς τους επιστήμονες…

Η αλήθεια είναι πως μια ανέμελη κυβέρνηση συνεχίζει να ρίχνει ευθύνες σε όλους τους άλλους.

Καθρέφτη δεν έχουν!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter