Ο Αντώναρος «κρεμάει στα μανταλάκια» τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα

Ο Αντώναρος «κρεμάει στα μανταλάκια» τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα

Λάβρος κατά του προέδρου του ΕΟΔΥ εμφανίζεται ο Ευάγγελος Αντώναρος, με αφορμή τη δήλωση του Παναγιώτη Αρκουμανέα όσον αφορά τους θανάτους από κορονοϊό και τον εμβολιασμό.

Όπως αναφέρει μάλιστα, «Το να αυτογελοιοποιείται και να γελοιοποιεί την κυβέρνηση που τον διόρισε πρόεδρο του ΕΟΔΥ, αφορά τον ίδιο» αλλά το να διαστρέφει την αλήθεια και να παραπληροφορεί αφορά όλους μας.

Συγκεκριμένη αφορμή ήταν η δήλωσή του για να στηρίξει τον εμβολιασμό πως «Το 95% των ανθρώπων που βρίσκονται σε ΜΕΘ και αυτών που έχουν χάσει τη ζωή τους, δεν έχει εμβολιαστεί», ρίχνοντας έτσι ευθύνες στους ασθενείς…

Ο Ευάγγελος Αντώναρος σε ανάρτησή του διερωτάται πόσοι έχουν καταλήξει, πριν φτάσουν τα εμβόλια αλλά και πόσοι που έχουν πεθάνει είχαν πάρει πρόσκληση να εμβολιαστούν και δεν πήγαν.

Καταλήγει μάλιστα πως ο κ. Αρκουμανέας είναι ειδικός στη δημιουργία και διοχέτευση fake news.

Θέτει όμως και άλλα ερωτήματα προς την κυβέρνηση και προς τον κ. Αρκουμανέα:

«Το να αυτογελοιοποιείται και να γελοιοποιεί την κυβέρνηση που τον διόρισε πρόεδρο του ΕΟΔΥ αφορά τον ίδιο.

Το να διαστρέφει την αλήθεια και να παραπληροφορεί τους Έλληνες πολίτες όμως αφορά όλους μας.

Είπε λοιπόν ο εν λόγω κύριος — που θα μπορούσε να τον φανταστεί κανείς και  κονφερανσιε σε πλοίο του Αργοσαρωνικού: “Το 95% των ανθρώπων που βρίσκονται σε ΜΕΘ και αυτών που έχουν χάσει τη ζωή τους, δεν έχει εμβολιαστεί”, σύμφωνα με το  iefimerida.gr.

Ώστε έτσι; Έχουμε και λέμε λοιπόν:

  1. Όσοι έχασαν τη ζωή τους πριν αρχίσει η πριν πάρει έκταση ο εμβολιασμός από τις αρχές Μαρτίου ( και αν) πόσοι είναι; Είχαν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν τότε; Ασφαλώς όχι.
  2. Πόσοι από όσους βρίσκονται σήμερα σε ΜΕΘ η πέθαναν από κορωνοιο είχαν πάρει πρόσκληση να εμβολιαστούν κι αρνήθηκαν να πάνε;
  3. Πόσοι από όσους βρίσκονται σε ΜΕΘ ή πέθαναν είναι μη περιπατητικοί που δεν μπορούν να ΠΑΝΕ να εμβολιαστούν;
  4. Μήπως θυμάται ο κ. Πρόεδρος ότι από τον Ιανουάριο η κυβέρνηση κι οι δικές του υπηρεσίες όλο λένε ότι θα υπάρχουν κινητά συνεργεία για να εμβολιάσουν τους συνανθρώπους μας αυτής της κατηγορίας στα σπίτια τους; Ούτε σήμερα ειπώθηκε αν και πότε θα πραγματοποιηθεί αυτή η προαναγγελία — δηλαδή κάτι που εφαρμόζεται σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη.
  5. Τέλος: Η ομολογία ότι 5% όσων πέθαναν ήταν εμβολιασμένοι είναι τουλάχιστον κυνική. Αν και θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε με ποιο απ’ όλα τα εμβόλια είχαν εμβολιαστεί όσοι έχασαν τη ζωή τους. Η κι αυτό είναι μυστικό του κράτους;

Υποτίθεται πως ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ είναι ειδικός σε θέματα επικοινωνίας — τρόπος του λέγειν δηλαδή. Είναι πάντως οπωσδήποτε — όπως δείχνει η συμπεριφορά του — ειδικός στη δημιουργία και διοχέτευση  fake news.»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter