Ο Βρούτσης επιβεβαιώνει «on air» όσα δήλωσε στο Documento για τον Φουρθιώτη (Video)

Ο Βρούτσης επιβεβαιώνει «on air» όσα δήλωσε στο Documento για τον Φουρθιώτη (Video)

Σε πλήρη επιβεβαίωση όσων είπε στην εφημερίδα Documento για την υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη προχώρησε «on air» και συγκεκριμένα στο OPEN ο πρώην υπουργός Εργασίας και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Βρούτσης.

Σημειώνει μάλιστα πως όχι μία, αλλά πολλές φορές το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε πάει στο υπουργείο (σ.σ. ο Μένιος Φουρθιώτης) «με πιεστικό τρόπο, με απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι σε υπαλλήλους οι οποίοι δεχόντουσαν ισχυρές πιέσεις, εκείνοι όμως δεν ενέδωσαν».

Και πιο συγκεκριμένα -αναφερόμενος πάντα στον Μένιο Φουρθιώτη- συνεχίζει πως όταν κάποια στιγμή τον απέβαλαν από το υπουργείο οι αστυνομικοί, «την ίδια ημέρα στην εκπομπή του με κατήγγειλε ότι δέχθηκε βίαιη επίθεση από τους αστυνομικούς μου. Και είχε πρώτο θέμα στην εκπομπή του, ότι ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης με έβγαλε και βιαιοπράγησε εναντίον μου, μέσα στο υπουργείο εργασίας».

«Δεν βγάζεις άκρη τόσο εύκολα όταν κάποιος κρατάει μια κάμερα…», προσθέτει.

«Ξεπέρασε κάθε κόκκινη γραμμή, στη συγκεκριμένη περίπτωση υπήρξε και αντίδραση, απεβλήθη από το υπουργείο Εργασίας», προσθέτει.

Ο ίδιος προσπαθώντας να καλύψει την κυβέρνηση διαψεύδει το συσχετισμό της απομάκρυνσής του από το υπουργείο με την υπόθεση και επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter