Ο Γούντι Άλεν σπάει τη σιωπή του

Ο Γούντι Άλεν σπάει τη σιωπή του

Για πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας μια τηλεοπτική συνέντευξη του Γούντι Αλεν που μεταξύ άλλων αναφέρεται στο σκάνδαλο κακοποίησης της Ντίλαν Φάροου.

Η 35λεπτη συνέντευξη που μεταδόθηκε πριν από λίγες μέρες στην τηλεοπτική πλατφόρμα Ρaramount+ έγινε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2020 για λογαριασμό της εκπομπής «CBS Sunday Morning».  Ο δημοσιογράφος Λι Κόουαν αναφέρει ότι υπήρξε ένας σκεπτικισμός για το αν θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί η συνέντευξη που γινόταν με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του σκηνοθέτη «Apropos of Nothing», ύστερα από το σάλο που έχει προκαλέσει η εκ νέου αναβίωση του σκανδάλου και κυρίως τη συνέχιση της αντιδικίας μεταξύ Γούντι Άλεν και Μία Φάροου.   

Τελικά αποφασίστηκε να γίνει η συνέντευξη του Άλεν στο σπίτι του στο Μανχάταν αλλά δεν είχε βγει στον αέρα μέχρι πρότινος. Αφορμή για την προβολή της αυτή την περίοδο στάθηκε το ντοκιμαντέρ «Allen v. Farrow» της HBO που μέσα από 4 επεισόδια άναψε και πάλι τα αίματα γύρω από την περιβόητη υπόθεση κακοποίησης της Ντίλαν Φάροου όταν εκείνη ήταν 7 ετών από τον Γούντι Άλεν, που τότε ήταν ζευγάρι με την Μία Φάροου. Εδώ να πούμε ότι οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ «Allen v. Farrow» ζήτησαν από τον διάσημο σκηνοθέτη να δώσει την άποψη του για τα γεγονότα αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Την περασμένη Κυριακή λοιπόν για πρώτη φορά μετά από 30 σχεδόν χρόνια το αμερικανικό τηλεοπτικό κοινό είδε τον Γούντι Άλεν να απαντά στις εκ νέου κατηγορίες της Ντίλαν Φάροου ότι την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το 1992 όταν ήταν 7 ετών, σύμφωνα με μια νέα τηλεοπτική της συνέντευξη που είχε δώσει το 2018 στην Γκέιλ Κινγκ για λογαριασμό του CBS. «Είναι εξωφρενικό αλλά η συκοφαντία παραμένει ακόμη και τώρα» θα πει ο Άλεν που επιμένει στην αθωότητα του. «Πλέον προσκολλώνται στην πιθανότητα να την κακοποίησα κι ενώ έχει αποδειχτεί ότι ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο».

Όσον αφορά τις δηλώσεις ηθοποιών που δηλώνουν μετανιωμένοι που συνεργάστηκαν μαζί του με αφορμή την υπόθεση ανέφερε πως «είναι ανόητοι αφού μπορεί να έχουν καλές προθέσεις αλλά το μόνο που κάνουν είναι να διώκουν ένα αθώο και να δίνουν δύναμη σε ένα ψέμα». 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter