Ο διάβολος φοράει Prada

Ο διάβολος φοράει Prada

Ο διάβολος που μας παίρνει και μας σηκώνει είναι ο ίδιος με αυτόν που παίρνει (κυριολεκτικά) τη ζωή κάποιων άλλων, σκορπώντας κύματα φόβου για παραδειγματισμό.

Σε αυτήν τη δεύτερη κατηγορία ανήκει πια ο δολοφονημένος δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ.

Ξέρω ποιος είναι ο διάβολος αλλά δεν μπορώ ν’ αναγνωρίσω το πρόσωπό του αφού δεν έχει ένα, αφού δεν έχει μία και μόνη υπόσταση και αφού λειτουργεί σαν τις μπάμπουσκες που η καθεμία κρύβει μια άλλη και αυτή με τη σειρά της μια άλλη.

Ξέρω τα ταυτοτικά στοιχεία του διαβόλου.

Ξέρω πώς σκέφτεται, τι λέει, πού στοχεύει, σε ποια τάξη και σε ποια κάστα ανήκει.

Ξέρω ότι έτσι οπλίζει το επόμενο δολοφονικό χέρι.

Ξέρω. Ο διάβολος φοράει Prada. Ο διαγωνισμός του ΣΥΡΙΖΑ ακυρώθηκε για να διοριστεί ο Λιγνάδης, ο πρωθυπουργός πήγε στην Επίδαυρο για την παράστασή του με αεροταξί ένα στρατιωτικό Chinook, ο «γνωστός σκηνοθέ

της μπήκε στο μάτι του κυκλώνα για το τίποτα», η Μενδώνη δήλωσε έκπληκτη ότι «ο Λιγνάδης με εξαπάτησε», αλλά για όλα ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ αφού η Λυδία Κονιόρδου (πρώην υπουργός Πολιτισμού) είχε παίξει σε παράσταση μαζί του.

Ο Φουρθιώτης, ο μάνατζερ πορνοστάρ, ο παρουσιαστής σε trash τηλεόραση, με free pass σε υπουργικά γραφεία, με απειλές στον Σταϊκούρα, που αξίωσε να φύγει ο Βρούτσης, που είχε πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ και τεράστια αστυνομική φύλαξη, έλαβε πάνω από 200.000 ευρώ επιδότηση εργασίας και μπήκε στη λίστα Πέτσα (άραγε γιατί;), από την οποία αποκλείστηκε το Documento ως αναξιόπιστο.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε σε συνέντευξή του στη Μ. Ζαχαρέα ότι «δεν υπάρχουν πολίτες που χρειάζονται ΜΕΘ και δεν βρίσκουν». Την επόμενη μέρα διασωληνωμένος ασθενής εκτός ΜΕΘ για πέντε ημέρες στον Ερυθρό (όπως και άλλοι εννέα στο ίδιο νοσοκομείο και εκατοντάδες άλλοι στα νοσοκομεία της χώρας) βρίσκει τραγικό θάνατο όταν κάποιος τον αποσωλήνωσε βίαια.

Αναζητούνται ευθύνες στον περιπατητικό ασθενή του ίδιου θα

λάμου, στο «εγκληματικό» παρελθόν του, στον διπολικό χαρακτήρα του, στην αλβανική καταγωγή του και στους ψυχιάτρους που δεν είχαν κάνει τη διάγνωση.

«Οσοι νόμιζαν ότι με την εμπλοκή μου θα με φοβίσουν, ώστε να σταματήσω να γράφω για όλο αυτό το συνονθύλευμα της διαπλοκής, πλανώνται οικτρά» έγραψε σε άρθρο του ο Γιώργος Καραϊβάζ για τη διαφθορά στην ΕΛΑΣ και σε άλλο άρθρο του με τίτλο «Εστηνε δολοφονίες το παρακράτος της ΕΥΠ» ο δημοσιογράφος έγραψε «εδώ είμαστε κύριοι. Γνωρίζετε την διεύθυνση μας».

Την προηγούμενη εβδομάδα δολοφονήθηκε με μαφιόζικο τρόπο.

Στον πρωθυπουργό πήρε μια ολόκληρη μέρα να κάνει έστω μια δήλωση και ο υπουργός υποσχέθηκε ότι θα βρει τους δολοφόνους, όπως εξιχνίασε τις υποθέσεις του Σ. Γκόλια, του Σ. Χίου, της Marfin, της δολοφονίας του υπασπιστή του και όπως συνέλαβε τον χρυσαυγίτη Χρ. Παππά.

«Ω, ελευθερία! Πόσα εγκλήματα γίνονται στο όνομά σου» είπε η Μαντάμ Ρολάν (η κεντρική φιγούρα της Γαλλικής Επανάστασης) καθώς την οδηγούσαν στην γκιλοτίνα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter