Ο Καλογρίτσας «ευχήθηκε» καλό Πάσχα στην Προανακριτική: Μέχρι τις 28 Απριλίου θα… αναρρώνει

Ο Καλογρίτσας «ευχήθηκε» καλό Πάσχα στην Προανακριτική: Μέχρι τις 28 Απριλίου θα… αναρρώνει

Κωμωδία έχει καταστεί πλέον η Προανακριτική, με τον Χρήστο Καλογρίτσα να δηλώνει ότι δεν θα προσέλθει για να καταθέσει την Τετάρτη γιατί αναρρώνει από το εμβόλιο, αποστέλλοντας στο προεδρείο της Επιτροπής ιατρικές γνωμάτευσες σύμφωνα με τις οποίες θα είναι διαθέσιμος από Μεγάλη Τετάρτη που η Βουλή θα είναι κλειστή!

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο εργολάβος γνωστοποίησε στην Επιτροπή ότι αδυνατεί να προσέλθει για κατάθεση καθώς αναρρώνει από το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Πρόκειται για άλλη μία κίνηση που πιάνει εξαπίνης ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, γεγονός που οδήγησε τον Θάνο Πλεύρη να ζητήσει ιατρική γνωμάτευση, η οποία πρέπει να επαληθεύει τα λεγόμενα του Χρ. Καλογρίτσα.

Όπερ και εγένετο. Μόνο που ο άλλοτε αφερέγγυος για τη ΝΔ κατασκευαστής δεν έστειλε μία, αλλά δύο ιατρικές γνωματεύσεις. Κατά τις πληροφορίες του documentonews.gr, η πρώτη γνωμάτευση που απέστειλε έχει ημερομηνία 14/4/2020, με τον ιατρό που τον εξέτασε να κάνει λόγο για «έντονη και ξαφνική αδιαθεσία» του Χρ. Καλογρίτσα μετά από εμβολιασμό κατά του κορονοϊού. Γι΄ αυτό και ο γιατρός -σύμφωνα με τις πληροφορίες- του συνέστησε «ανάπαυση, ενυδάτωση και ιατρική παρακολούθηση και ιατρική επανεξέταση εντός εξαημέρου».

Η δεύτερη γνωμάτευση βγήκε σήμερα, Τρίτη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα συμπτώματα του Χρ. Καλογρίτσα δεν παρήλθαν, με τον ιατρό να συνιστά παραμονή του ασθενούς στην οικία του για ακόμα οκτώ ημέρες. Τούτων δοθέντων, ο εργολάβος έθεσε εαυτόν στη διάθεση της Επιτροπής από τις 28 του μηνός. Βέβαια, τυχαίνει η Βουλή να κλείνει την ερχόμενη Παρασκευή για δύο εβδομάδες!

Είχε προειδοποιήσει!

Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, ο εργολάβος είχε προειδοποιήσει την κυβερνητική πλειοψηφία πως η Επιτροπή θα εξελιχθεί σε «φιάσκο – παρωδία» αν δεν κληθούν οι Χούρι για κατάθεση. Οι βουλευτές ΝΔ και ΚΙΝΑΛ δεν φαίνονται πρόθυμοι να ικανοποιήσουν το αίτημά του, ανοίγοντας μέτωπο με την οικογένεια Χούρι, η οποία κατά τον Κυρ. Τόμπρα αποτελεί «γεωπολιτικό και γεωοικονομικό παράγοντα». Σε κάθε περίπτωση, εμείς ευχόμαστε περαστικά στον κ. Καλογρίτσα.

Διαβάστε επίσης:

Ομολογούν ότι ο Καλογρίτσας ήθελε να κλείσει το Documento για χάρη του Στουρνάρα

Καλά ξεμπερδέματα… στην Προανακριτική και στη Νέα Δημοκρατία

Το βάζει στα πόδια ο Καλογρίτσας: Δεν θα καταθέσει στην Προανακριτική γιατί… αναρρώνει από το εμβόλιο

Αυγέρη: Ο Καλογρίτσας έβγαλε… αναφυλαξία και δεν θα καταθέσει!

Τίναξε στον «αέρα» την Προανακριτική ο Τόμπρας με έγγραφο που αποδεικνύει ότι ο Καλογρίτσας αναγνωρίζει την οφειλή των 3 εκατ. ευρώ

Μπρος τα «βοσκοτόπια» και πίσω οι Χούρι για τη ΝΔ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter